Survivor 2024 - Βγήκαν τα «μαχαίρια» ανάμεσα σε Αλέξη - Ασημίνα: «Είναι ηθοποιός, αυτό ήταν θέατρο»

Μία κίνηση εξόργισε την παίκτρια

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024 - Βγήκαν τα «μαχαίρια» ανάμεσα σε Αλέξη - Ασημίνα: «Είναι ηθοποιός, αυτό ήταν θέατρο»

Ανοιχτή ένταση επικρατεί πλέον στο «στρατόπεδο» των Κόκκινων του Survivor με την Ασημίνα Χατζηανδρέου να μην κρύβει τη δυσαρέσκειά της απέναντι στον Αλέξη Παππά για το γεγονός ότι στήριξε πρόσφατα τον Φάνη Μπολέτση.

Θυμίζουμε ότι ο πρώην παίκτης των Μπλε είχε κόντρα με την Ασημίνα στην αρχή του παιχνιδιού, μία κόντρα που αναζωπυρώθηκε τις τελευταίες μέρες. «Αυτό ούτως ή άλλως θα γινόταν, η Ασημίνα θα είχε κακιώσει και θα είχε κρατήσει κάτι από το παρελθόν, και αυτό βγήκε στο προσκήνιο με αφορμή τη συζήτηση που έκανε ο Φάνης. Κάποια στιγμή θα το έλεγε», ανέφερε αρχικά ο Αλέξης Παππάς, δείχνοντας κι εκείνος τη δυσαρέσκειά του.

Δείτε επίσης: Survivor trailer 19/3: «Έβαζε τα χέρια του, τραβώντας τα πόδια μου!» - Καταγγελία σοκ στο συμβούλιο του νησιού για τον Γιάννη Περπατάρη

Η κίνηση του Αλέξη Παππά που εξόργισε την Ασημίνα Χατζηανδρέου

«Δεν γίνεται μπροστά σε μία ολόκληρη ομάδα, ένας παίκτης που έχουμε ζήσει τόσα πολλά μαζί, να με βγάζει κάρτα, μαζί με έναν άλλον παίκτη που τον έχει κατονομάσει εριστικό και ότι έχει έπαρση. Άρα παίζεται κάποιο παιχνίδι, βρώμικο; Καθαρό; Δεν ξέρω, θα δείξει», είπε η Ασημίνα. Μάλιστα ενώ συζητούσαν το συγκεκριμένο θέμα στην καλύβα των Κόκκινων, ο Αλέξης σηκώθηκε κι έφυγε, κάτι που προκάλεσε την αντίδρασή της.

«Η κίνηση του Αλέξη να σηκωθεί και να φύγει έτσι, ήταν πολύ θέατρο, γιατί είναι ηθοποιός όπως ξέρουμε. Επειδή τον ξέρω τον Αλέξη δεν περίμενα σε καμία περίπτωση να το κάνει σε εμένα αυτό. Εκείνη τη στιγμή δεν ήξερα τι να κάνω. Να γελάσω ή να στενοχωρηθώ; Φάνηκε ότι αυτό ήταν προσποίηση, θέατρο, το καταλάβαμε όλοι», είπε χαρακτηριστικά η Ασημίνα στην κάμερα του Survivor.