Survivor αποκλειστικό: Δύσκολες ώρες για την Aira Adomaityte - Τι συνέβη πίσω από τις κάμερες

Στη δημοσιότητα πράγματα από αυτά που βλέπουν μόνο όσοι είναι στον Άγιο Δομίνικο

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor αποκλειστικό: Δύσκολες ώρες για την Aira Adomaityte - Τι συνέβη πίσω από τις κάμερες

Αρκετά άσχημο φαίνεται πως είναι το κλίμα αυτή την εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο. Το Survivor είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι που όσο κι αν το ξέρει κανείς, όταν το ζει στην πραγματικότητα καταλαβαίνει το σκληρό πρόσωπό του. Αυτό φαίνεται πως συνειδητοποίησε και η Aira Adomaityte μετά από αρκετές εβδομάδες εκεί και... δεν άντεξε.

Στο χθεσινό 20/3 επεισόδιο με αφορμή τα όσα έγιναν με τον Γιώργο Γκιουλέκα (δείτε εδώ τι ακριβώς συνέβη) είδαμε και την Aira να ξεσπά σε κλάματα στην προσωπική της συνέντευξη λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Όταν έρχεσαι σε ένα τέτοιο παιχνίδι πρέπει να ξέρεις τι θα βρεις. Αυτά με έκαναν να στεναχωρηθώ. Το θεώρησα λίγο άδικο να μπορεί κάποιος να παίρνει μια μέρα ρεπό κι εμείς να αγωνιζόμαστε κάθε μέρα με αυτές τις δυσκολίες γιατί κι εγώ πονάω. Το παιχνίδι δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται»

Survivor: Τι συνέβη με την Aira αφού έκλεισαν οι κάμερες

Μπορεί το απόσπασμα που προβλήθηκε να ήταν γύρω στο 01:20 λεπτό αλλά τα όσα έγιναν εκεί δεν διάρκεσαν τόσο. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr όταν έκλεισαν οι κάμερες η Aira ξέσπασε ακόμα περισσότερο σε κλάματα με αποτέλεσμα να μην μπορούν να την ηρεμήσουν άτομα της παραγωγής και να φωνάξουν την Δώρα με την οποία όταν ήταν μαζί στους μπλε είχαν μια άριστη σχέση κι όπως έχει αναφερθεί η Δώρα την είχε σαν παιδί της.

Οι δυο τους συζήτησαν αρκετά και μετά από κάποια ώρα που τα πράγματα ηρέμησαν μεταφέρθηκαν η κάθε μία στην παραλία της. Το παιχνίδι είναι όντως δύσκολο κι επειδή ήδη έχει κλείσει κοντά στους 3 μήνες στον αέρα όλοι έχουν φτάσει στα όριά τους. Στο αποψινό 21/3 επεισόδιο μάλιστα θα δούμε και την Κατερίνα Δαλάκα να φτάνει στα όριά της και να κάνει μια έκκληση στην παραγωγή που θα ξαφνιάσει τους πάντες (δείτε εδώ τι ακριβώς θα συμβεί)