Survivor αποκάλυψη: Η συμφωνία του Τζέιμς Καφετζή με τον Γιώργο Γκιουλέκα

Αποκάλυψη!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor αποκάλυψη: Η συμφωνία του Τζέιμς Καφετζή με τον Γιώργο Γκιουλέκα

"Φωτιές" άναψαν στην Κόκκινη ομάδα του Survivor τα ψιθυρίσματα του Γιώργου Γκιουλέκα με τον Τζέιμς Καφετζή κατά την διάρκεια του στίβου μάχης για την 4η ασυλία με τον Αλέξη Παππά και την Κατερίνα Δαλάκα να κατηγορούν τους δυο παίκτες πως ότι έκαναν, έγινε εσκεμμένα για να εκτεθεί η ομάδα τους (δείτε εδώ τι ακριβώς συνέβη στο χθεσινό επεισόδιο).

Όπως όλοι οι φανατικοί τηλεθεατές του Survivor γνωρίζουν ο Τζέιμς Καφετζής και ο Γιώργος Γκιουλέκας είχαν γίνει κολλητοί πριν από δεύτερος μετακινηθεί στην Κόκκινη ομάδα και η σχέση τους παραμένει ως έχει και μετά την αλλαγή, με πολλούς να ενοχλούνται.

Survivor: Γκιουλέκας και Τζέιμς κάνουν σπάσιμο νεύρων στον Αλέξη Παππά

Μετά τον χαμό που προκλήθηκε στο χθεσινό επεισόδιο, λοιπόν, σήμερα θα δούμε τους δυο αυτούς παίκτες να προσπαθούν να σπάσουν τα νεύρα του Αλέξη Παππά - που είπε στον Γκιουλέκα μέχρι και να φύγει από το παιχνίδι αν δεν αντέχει να είναι στους Κόκκινους - αλλά και της Κατερίνας Δαλάκα - που θα φτάσει στο σημείο να ζητήσει από την παραγωγή να τον απομακρύνει από την ομάδα της - ματσάροντας ο ένας τον άλλον στον στίβο μάχης με βραβείο έπαθλο.

Δείτε επίσης: Survivor spoiler 21/3: ΩΧ ΑΜΑΝ - Ποια ομάδα κερδίζει απόψε

Όχι απλά θα ματσάρουν ο ένας τον άλλον αλλά όταν θα μπουν στον στίβο μάχης τα πειράγματα μεταξύ τους δεν θα σταματήσουν προκαλώντας την οργή των Κόκκινων. Βλέπετε οι μπλε δεν ενοχλούνται από την σχέση αυτή καθώς μέχρι στιγμής κερδίζουν. Για να δούμε τι θα γίνει όταν αρχίσουν οι Κόκκινοι να παίρνουν ήττες και πρέπει να ψηφιστούν εκείνοι μεταξύ τους...

Την κίνηση αυτή θα σχολιάσει μάλιστα και ο Γιώργος Λιανός, όπως βλέπουμε στο trailer...