Survivor trailer 25/3: «Σταμάτη μη ψαρώνεις, ο Αλέξης...» - Χαμός με την κίνηση του Παππά που δεν δείχνει η κάμερα

Στο αποψινό επεισόδιο θα αρχίσουν να απομυθοποιούνται ένας ένας

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor trailer 25/3: «Σταμάτη μη ψαρώνεις, ο Αλέξης...» - Χαμός με την κίνηση του Παππά που δεν δείχνει η κάμερα

Το βράδυ της Δευτέρας 25 Μαρτίου, στο κανάλι του ΣΚΑΙ θα προβληθεί άλλο ένα επεισόδιο του Survivor, το δεύτερο της 12ης εβδομάδας του ριάλιτι. Και μετά τα χθεσινά (δείτε εδώ τι συνέβη στις 24/3) θα είναι σκληρό! Οι παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδας θα κοντραριστούν ενός και εκτός δοκιμασίας.

Παρόλο, όμως, που το πρόβλημα ξεκινάει ανάμεσα στις πλευρές, θα δημιουργήσει πρόβλημα στους μαχητές, στον Σταμάτη και τον Τζέιμς συγκεκριμένα, οι οποίοι στο συμβούλιο θα τσακωθούν, με τον τελευταίο να κατηγορείται πως φοβάται ότι θα ψηφιστεί και ίσως έτσι αποχωρήσει.

Δείτε επίσης: Survivor 2024 - Ζωή Ασουμανάκη: Χώρισε μετά το παιχνίδι! Οι αποκαλύψεις για τα δύσκολα παιδικά χρόνια και τις εξαντλητικές δίαιτες

Τι θα δούμε απόψε 25/3 στο Survivor

«Παρατηρήσαμε κάτι το οποίο μας γέννησε πολλά ερωτηματικά. Η ομάδα η υπόλοιπη δεν σε βάζει στα flag race, γιατί δεν πιστεύει σε σένα», ακούγεται να λέει ο Αλέξης Παππάς και η κάμερα δείχνει τον Σταμάτη Ταλαδιανό, με εκείνον να απαντά: «Εγώ τελικά, ό,τι και να κάνω, και τον Θεό τον ίδιο να κερδίσω, θα είμαι ο αδύναμος;».

«Σταμάτη μην ψαρώνεις, γιατί ο Αλέξης έκλεισε το μάτι στον Χριστόφορο εκείνη τη στιγμή», του επισημαίνει τότε η Χρύσα, προσπαθώντας να ηρεμήσει τον συμπαίκτη της. Και όλα αυτά συμβαίνουν πριν τον αγώνα. Μετά από αυτόν τα πράγματα θα χειροτερέψουν...

Ποια ομάδα θα χάσει; Ποιος θα είναι ο επόμενος υποψήφιος προς αποχώρηση; Μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε όλα τα spoilers!

Οι πρώτες δηλώσεις του Νίκου Ρικουνάκη μετά την αποχώρηση

Ο Νίκος Ρικουνάκης αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες από το Survivor και βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα. Η κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Γειά σου, τον πλησίασε μάλιστα, για να αποσπάσει τις πρώτες του δηλώσεις σχετικά με όσα έζησε το παιχνίδι (δείτε εδώ πόσα χρήματα πήρε).

Δεν μάσησε τα λόγια του! Αντιθέτως, τα έβγαλε όλα στη φόρα και για τον ίδιο του τον εαυτό και την προσπάθειά του να προσεγγίσει την Χρύσα Χατζηγεωργίου, αλλά και για την Σταυρούλα Χρυσαειδή και τον Γιάννη Περπατάρη, οι οποίοι έχουν αναπτύξει ένα ειδύλλιο.

«Είμαι πολύ καλά πλέον, δεν πονάω πλέον στα χέρια, όλα καλά! Από τη μία στεναχωρήθηκα που έφυγα, δεν μου πήγε καλά, αλλά τι να κάνουμε; Στην κόκκινη ομάδα είχαν κλίκες στο αγωνιστικό κομμάτι. Είχαν παθιαστεί, εμένα δεν μου άρεσε. Εγώ πήγα για χαβαλέ, να περάσω καλά! Με τον Τζέιμς είχαμε δεθεί πολύ, είναι καλό παιδί, αλλά τα παραλέει κάποιες φορές. Με κέρδιζε μερικές ο χοντρούλης», είπε αρχικά.

«Δεν ερωτεύτηκα αλλά ήθελα κάτι να γίνει με τη Χρύσα! Μου άρεσε, μου έκανε το κλικ. Μέσα στο παιχνίδι κάναμε κάτι γνωριμίες αλλά ως εκεί, δεν πήγε παραπέρα. Για το εάν κάνει κάτι με τον Φάνη, δεν το αποκλείω, αλλά δεν έχω δει κάτι με τα μάτια μου. Μπορεί, δεν ξέρω. Δεν ζηλεύω αν την έχει... Δεν γνώριζα ότι είχε σχέση. Και με τις πάσες που μου έκανε μου έκανε εντύπωση. Άμα είχε δεσμό δεν θα μου έκανε πάσες. Δεν το λέει η καθεμία αυτό αν έχει σχέση», επισήμανε έπειτα.

Και αποκάλυψε: «Η Σταυρούλα έχει καψουρευτεί τον Γιάννη, αλλά εκείνος δεν την πολυθέλει! Του κολλάει εκείνη. Στο σοβαρό δεν έχει πάει το πράγμα, αλλά τον κυνηγάει από πίσω σαν την ουρά του. Όταν ερωτεύεσαι κάνεις και μεγάλα ρίσκα! Για διακινδύνευσε για να τον πάρει στην ομάδα της. Ο Γιάννης κάνει ένα βήμα πίσω την φορά αλλά τον κυνηγάει, τι να κάνει;»

Δείτε επίσης: Σάλος με το πλάνο Χρυσαειδή & Περπατάρη - Το έδειξαν κανονικά στον αέρα του ΣΚΑΙ παρά τους σκληρούς κανονισμούς

«Ο πιο αντιπαθητικός παίκτης είναι ο Σταμάτης, δεν τα βρίσκαμε! Εντάξει, έχασες, στάσου σαν άντρας και πες “έχασα, μπράβο σου”. Τέλος. Μην κλαίγεσαι και λες δικαιολογίες επειδή έχασες», κατέληξε.