Survivor 2024: Επιβεβαιώνονται ξανά τα spoilers, αυτή είναι η δεύτερη υποψήφια για αποχώρηση

Την ψήφισαν με αγωνιστικά κριτήρια

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024: Επιβεβαιώνονται ξανά τα spoilers, αυτή είναι η δεύτερη υποψήφια για αποχώρηση

Μετά από ένα γεμάτο επεισόδιο στο Survivor, ήρθε η ώρα της ψηφοφορίας. Μετά από έναν αγώνα-ντέρμπι, οι Μπλε επικράτησαν με 12-8 παίρνοντας το αίμα τους πίσω για την χθεσινή βραδινή ήττα και έστειλαν ξανά στην κάλπη του Κόκκινους. Εκεί θα έπρεπε να αποφασίσουν τελικά ποιος θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση ή μάλλον υποψήφια, καθώς τα spoilers επιβεβαιώθηκαν ξανά.

Για δεύτερη φορά η υποψηφιότητα είναι γένους θηλυκού, κάτι που σημαίνει ότι δεν υπάρχει περίπτωση η Ευγενία Μπόρλα (η πρώτη υποψήφια) να γλιτώσει χωρίς να δώσει μονομαχία στο τέλος της εβδομάδας. Οι Κόκκινοι επέλεξαν επίσης με αγωνιστικά κριτήρια τη γυναίκα που θέλουν να παλέψει για την παραμονή της, με το όνομα να μην είναι έκπληξη.

Δείτε επίσης: Survivor spoiler 25/3: Αυτή η παίκτρια είναι η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση

Γνώριμο όνομα και η δεύτερη υποψήφια στο Survivor

Για την ακρίβεια, πριν από δύο εβδομάδες είχαν βρεθεί ξανά αντίπαλες με την Ευγενία Μπόρλα, κάτι που σημείωσε και η ίδια μόλις της ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της στο Survivor. Σχεδόν ομόφωνα, οι Κόκκινοι αποφάσισαν να στείλουν στον «τάκο» την Άιρα Αντομαϊτύτε, όπως σας είχε ενημερώσει το απόγευμα το youweekly.gr. Για την ιστορία, εκείνη έδωσε την ψήφο της στον Γιώργο Παπαχαραλάμπους.

«Το περίμενα, το θεωρώ φυσιολογικό. Πριν από δύο εβδομάδες παίξαμε αντίπαλες και θα ξαναπαίξουμε. Θα είναι η δεύτερή μας μονομαχία. Δεν θέλω με τίποτα να παίξω με κάποια από την ομάδα μου, οπότε ελπίζω να κερδίσουμε στις ασυλίες», σημείωσε η Άιρα αμέσως μετά την ψηφοφορία.