Survivor 26/3: «Τι φάση;» - Άναυδοι οι μαχητές με τη χειρονομία του Αλέξη Παππά

Τον κοιτούσαν σαστισμένοι!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 26/3: «Τι φάση;» - Άναυδοι οι μαχητές με τη χειρονομία του Αλέξη Παππά

Κακό κλίμα να επικρατεί στους μπλε καθώς η σχέση του Τζέιμς Καφετζή με τον Σταμάτη Ταλαδιανό στο Survivor δε βλέπουμε να είναι καλή με τον Αλέξη Παππά από τους κόκκινους να ρίχνει λάδι στη φωτιά - υποστηρίζοντας ανοιχτά τον Ταλαδιανό.

Αφού λοιπόν Τζέιμς και Σταμάτης ''αρπάχτηκαν'' (δείτε εδώ όσα είπαν) στη συνέχεια οι δύο ομάδες πήραν θέση για τον στίβο μάχης και τον τρίτο αγώνα ασυλίας. Αναπάντεχη ήταν ωστόσο, η αντίδραση του Παππά τη στιγμή που έπαιξε απέναντι από τον Τζέιμς και τον νίκησε.

Δείτε επίσης: Survivor spoiler 26/3: ΟΛΑ ΟΠΑ - Αυτή η ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία απόψε

Η χειρονομία του Αλέξη Παππά μετά τη νίκη του στο Survivor

Όπως λοιπόν φαίνεται και στο βίντεο, ο Αλέξης αφού παίρνει τον πόντο για τους κόκκινους, πλησιάζει στους μαχητές και δίνει με νόημα το χέρι του στον Σταμάτη Ταλαδιανό από την απέναντι ομάδα. Η κίνηση αυτή άφησε τους μπλε με το στόμα ανοιχτό, όπως και τον Σταμάτη. Παράλληλα πολλοί ήταν εκείνοι, που απόρησαν φωνάζοντας: «Τι φάση;», καθώς ο Παππάς θέλησε να προκαλέσει ανοιχτά με την κίνησή του αυτή.

Η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση

Όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει από πολύ νωρίς το πρωί σήμερα, εμείς εδώ στο Youweekly.gr η σημερινή νίκη ανήκει για ακόμα μια φορά στους Κόκκινους και κάπως έτσι οι μπλε θα έρθουν στην δυσάρεστη θέση να ψηφίσουν ακόμα μια συμπαίκτριά τους. Κι εκεί που είχαμε δεδομένο πως θα βγει η Χρύσα, αφού στατιστικά είναι πιο αδύναμη από αυτές που έχουν μείνει, οι μπλε θα κάνουν την ανατροπή και σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες θα δώσουν την Αναστασία Τσερού, την προσθήκη στους μπλε μετά και την δεύτερη αλλαγή των ομάδων.

Υπενθυμίζουμε πως η Αναστασία αν και μπήκε αργότερα από την πρώτη φουρνιά είναι μια πολύ δυνατή παίκτρια κι έχει καταφέρει να κερδίσει σε αρκετά run την Κατερίνα Δαλάκα που θεωρείται τοπ εκεί μέσα. Δίκαιο ή άδικο;