Survivor 1/4: Αυτή η ομάδα κέρδισε τη 2η ασυλία τελικά - Η απόφαση της Ασημίνας Χατζηανδρέου

Πολύ δύσκολος ο σημερινός στίβος μάχης

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor 1/4: Αυτή η ομάδα κέρδισε τη 2η ασυλία τελικά - Η απόφαση της Ασημίνας Χατζηανδρέου

Το βράδυ της Δευτέρας 1 Απριλίου πραγματοποιήθηκε ο δεύτερος αγώνας ασυλίας για αυτή την εβδομάδα στο Survivor. Μετά τον άσχημο τσακωμό μπροστά στον Γιώργο Λιανό, όλοι οι παίκτες μπήκαν στον στίβο μάχης και τα έδωσαν όλα για να μη χρειαστεί αργότερα να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου, μάλιστα, πήρε την απόφαση, παρά τις οδηγίες των γιατρών, να παίξει και εκείνη για να αισθανθεί πως προσφέρει στην ομάδα της. Εκείνοι την εμπιστεύτηκαν, αλλά φάνηκε πως το σώμα της δεν έχει καταφέρει να επανέλθει και έτσι έφερε μόνο ήττες στους κόκκινους.

Αυτή η ομάδα κέρδισε απόψε 1/4 την ασυλία στο Survivor

Οι ήττες, παρόλα αυτά, δεν στάθηκαν εμπόδιο και έτσι, επιβεβαιώνοντας το youweekly.gr, οι διάσημοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη μέσα από τα χέρια των μπλε, οι οποίοι έφτασαν πάρα πολύ κοντά, με το σκορ να τελειώνει στους 12-10 πόντους.

Οι μαχητές, λοιπόν, στο συμβούλιο του νησιού θα βγάλουν άλλον ένα στην κάλπη και εμείς ξέρουν ήδη ποιος θα αναδειχθεί δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση (δείτε εδώ).

Το μεγάλο ψέμα του Αλέξη Παππά

Πολύς λόγος έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες στο Survivor για το πως η Χρύσα Χατζηγεωργίου, μια τραυματισμένη στο πόδι παίκτρια με πολλούς πόνους - όπως υποστηρίζει η ίδια - κατάφερε όχι απλά να κερδίσει την μονομαχία της 12ης εβδομάδας, αλλά να τρέχει και σαν "άλογο κούρσας" όπως την χαρακτήρισαν κάποιοι παίκτες της κόκκινης ομάδας.

Στο χθεσινό 31/3, μάλιστα, επεισόδιο τέθηκε πάλι το θέμα αυτό με τον Αλέξη Παππά που την κατηγόρησε για πλάνη, υποκρισία και ψευτιά, με εκείνη να λέει απλά πως δεν την ενδιαφέρει τι λέει το συγκεκριμένο άτομο. Η αλήθεια, ωστόσο, για το πως κατάφερε η Χρύσα να αγωνιστεί στη συγκεκριμένη μονομαχία και για το αν όντως ίσχυε ο τραυματισμός της, ήρθε από το στόμα της Ευγενίας Μπόρλα, της συμπαίκτριάς της που το βράδυ εκείνο αποχώρησε από το παιχνίδι μετά από 5 εβδομάδες παραμονής.

Σε μια συνέντευξη, στην πρώτη της, μετά την αποχώρησή της από το Survivor η Ευγενία είπε πως η Χρύσα έτρεχε κανονικά στο run γιατί έκανε και μια παυσίπονη ένεση. Μια ένεση που προφανώς έκριναν οι γιατροί του Άγιου Δομίνικου πως ήταν απαραίτητη για να της δώσει μπουστάρισμα στο αγώνισμα..

Γιατί κανείς δεν το λέει αυτό στον αέρα όμως κι αφήνουν τον Αλέξη Παππά να αγορεύει; Ή μήπως το λένε αλλά το μοντάζ κάνει μαγικά; Who knows...