Εκτός My style rocks η Ζέτα Θεοδωροπούλου: Αναστάτωση για τις παίκτριες - Τι συμβαίνει

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εκτός My style rocks η Ζέτα Θεοδωροπούλου: Αναστάτωση για τις παίκτριες - Τι συμβαίνει

Εκτός My style rocks θα βρεθεί σήμερα Τρίτη 2/4 η Ζέτα Θεοδωροπούλου, σύμφωνα τόσο με την ανακοίνωση του ΣΚΑΙ όσο και με το trailer που κυκλοφόρησε. Μπορεί να έχουμε Gala με αποχώρηση, ωστόσο δεν θα δώσει το παρών.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για το My style rocks

Ένα Gala που έχει προσφέρει στο παρελθόν πολλές ενδιαφέρουσες εικόνες επιστρέφει στον 7ο κύκλο του My Style Rocks. Avant Garde θα πρέπει να είναι τα looks των διαγωνιζόμενων και με την πρώτη τους πασαρέλα καταφέρνουν να εντυπωσιάσουν την Έβελυν Καζαντζόγλου.

Η απουσία της Ζέτας για λόγους υγείας αναστατώνει τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες που γνώριζαν τις ετοιμασίες που είχε κάνει για το συγκεκριμένο Gala.

Την ιδανική αφορμή για τον Στέλιο Κουδουνάρη να εξηγήσει τη διαφορά ανάμεσα σε avant garde και extravagant αποτελεί η εμφάνιση της Δήμητρας Μπ.

Η Μπι καταφέρνει να κερδίσει τις εντυπώσεις ενώ η Σιμόν με την εμφάνισή της ανοίγει τη συζήτηση για την sustainable fashion.

Ποιες εμφανίσεις θα θεωρηθούν εκτός θέματος και ποια θα χαρακτηριστεί η «πιο avant garde από όλες»;

Η ώρα της αποχώρησης προβληματίζει τις fashionistas

Δείτε επίσης: «Νόμιζα ότι είχα ανάγκη...» - Η πρώτη ανάρτηση της Ζέτας Θεοδωροπούλου μετά τις φήμες χωρισμού με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη

Ποια είναι η Ζέτα Θεοδωροπούλου

Μία από τις παίκτριες του νέου κύκλου του My Style Rocks είναι η Ζέτα Θεοδωροπούλου Ταχτσίδη, η οποία είναι πολύ άνετη στον φακό, κι αυτό γιατί συμμετείχε στο πάνελ της εκπομπής του Αλέξανδρου Πετρίδη πριν από χρόνια.

Όπως μαρτυρά το επώνυμό της, πρόκειται για την σύζυγο του γνωστού ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Ταχτσίδη, ο οποίος αυτό το διάστημα αγωνίζεται ως μέσος στη ΤΦΡ Κλουζ της ρουμάνικης Liga 1. Μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά (δείτε εδώ φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιου τους)!

Εκείνη, λοιπόν, στο επεισόδιο της Τετάρτης 7/2 του διαγωνισμού μόδας, μίλησε για πρώτη φορά για την γνωριμία με τον καλό της, τον γάμο τους και την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει μαζί, "λιώνοντας" σε κάθε της λέξη.

«Μεγάλη ιστορία το πώς γνωριστήκαμε με τον άντρα μου. Είχε επιμονή και ήρθε αναπάντεχα. Μετά πήγα εγώ ένα ταξίδι αναψυχής στην Ιταλία στη Βερόνα. Ήρθε με πήρε από το αεροδρόμιο και εκεί άρχισαν όλα. Με ένα φιλί κάτω από μια ομπρέλα όταν άρχισε να βρέχει τον ερωτεύτηκα. Όταν ήταν εδώ στην Αθήνα και τον έβλεπα έξω, 1.97 ο άντρας μου, ποδάρες, σώμα αθλητικό, για εμένα ήταν άλλος ένας που μπαίνει σε ένα μαγαζί με ωραίο ντύσιμο, ένα ωραίο αμάξι.

Όταν είδα την απλότητά του στο αεροδρόμιο που ήρθε με τη φόρμα και την μπλούζα και είδα την ψυχή του, το χαμόγελό του, τον αναγνώρισα πως είναι και όχι πώς φαίνεται. Τον ερωτεύτηκα κάτω από μία ομπρέλα στη βροχή. Η ομπρέλα δεν ήταν δική μας, μας συνόδευσε ο παρκαδόρος για να πάμε στο αμάξι. Μέχρι να έρθει το αμάξι μας δώσαμε εκεί το φιλί. Ακόμα κι όταν πέφτουμε στο κρεβάτι με νοιάζει τι φοράω. Ήταν Οκτώβρης. Τέλος Δεκεμβρίου ήμουν έγκυος. Δηλαδή, μέσα σε έναν χρόνο τον γνώρισα, έμεινα έγκυος, γέννησα, παντρευτήκαμε, έγιναν όλα!», είπε χαρακτηριστικά.

Φωτογραφίες από τις οικογενειακές τους στιγμές