Survivor 2/4: «Βλακάκο δεν θα με ξαναπείς», «Αφού βλακάκος είσαι» - Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Φάνης & Χριστόφορος

Ο άγριος καβγάς και οι φωνές μετά το τέλος του αγώνα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor 2/4: «Βλακάκο δεν θα με ξαναπείς», «Αφού βλακάκος είσαι» - Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Φάνης & Χριστόφορος

Άλλος ένας αγώνας ασυλίας του Survivor έφτασε στο τέλος του το βράδυ της Τρίτης 2 Απριλίου, μετά από έναν άσχημο τσακωμό ανάμεσα στην Ασημίνα Χατζηανδρέου και τον Τζέιμς Καφετζή (δείτε εδώ τι συνέβη). Οι μαχητές και οι διάσημοι μπήκαν στον στίβο μάχης, τα έδωσαν όλα, αλλά μόνο μία ομάδα επικράτησε.

Όπως το youweekly.gr είχε αποκαλύψει νωρίτερα, οι μπλε είναι εκείνοι που κατάφεραν να φτάσουν τους 12 πόντους, αφήνοντας πίσω τους κόκκινους στους 5, με την Σταυρούλα Χρυσαειδή να φέρνει τον τελευταίο και νικητήριο πόντο. Έτσι, λοιπόν, στον τάκο θα βγει άλλος ένας διάσημος (δείτε εδώ ποιος).

Αυτή η ομάδα κέρδισε απόψε 2/4 στο Survivor

Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Φάνης και Χριστόφορος

Και ενώ ήδη υπήρχε πολύ ένταση, μετά το τέλος του αγώνα ο Φάνης Μπολέτσης παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με τον Χριστόφορο Ταξίδη. Ο τελευταίος ξεκίνησε να κάνει κάποια παράπονα για τον πρώτο και εκείνος τότε τον πλησίασε και είπε στον Γιώργο Γκιουλέκα να την τον ακούει, διότι στόχος του είναι να πυροδοτήσει εντάσεις, ενώ εξήγησε στον Χριστόφορο πως δεν ήθελε να το συζητήσει και του έστειλε φιλάκια.

Ο Χριστόφορος τότε έτρεξε προς το μέρος του και του είπε: «Άκου να δεις βλακάκο...». «Βλακάκο δεν θα με ξαναπείς», του απάντησε τότε ο Φάνης, με τον πρώτο να επιμένει: «Αφού βλακάκος είσαι». Και επειδή αντιλήφθηκαν όλοι γύρω τους τι πήγε να συμβεί μπήκαν στη μέση και τους σταμάτησαν.

Δείτε επίσης: Ποιος είναι ο Φάνης Μπολέτσης που έχει εξοργίσει τους διάσημους - Γόνος γνωστής οικογένειας

Ο τσακωμός τους, όμως, συνεχίστηκε μπροστά στον Γιώργο Λιανό, με τον Μπολέτση να λέει: «Θα ήθελα να μου ζητήσει συγγνώμη, γιατί είναι ένας απαράδεκτος χαρακτηρισμός». Ο Ταξίδης, ωστόσο, δήλωσε πως ήταν και πολύ ευγενικός και θα μπορούσε να πει και χειρότερα μετά από όλα όσα έχει ακούσει από εκείνον.