MasterChef 8 (2/4): Η επική ατάκα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου για την Ιωάννα Τούνη - Ο νικητής των 1.000 ευρώ και ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Έπεσε πολύ γέλιο σε αυτό το επεισόδιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
MasterChef 8 (2/4): Η επική ατάκα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου για την Ιωάννα Τούνη - Ο νικητής των 1.000 ευρώ και ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Άλλο ένα επεισόδιο του MasterChef 8 έφτασε στο τέλος του το βράδυ της Τρίτης 2 Απριλίου και αυτό περιλάμβανε πολύ γέλιο! Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος επέστρεψε με κέφια μετά την μικρή απουσία λόγω αδιαθεσίας και δεν σταμάτησε να πειράζει και τους συνεργάτες του, αλλά και τους παίκτες (δείτε εδώ τις επικές του ατάκες).

Κάποια στιγμή, μάλιστα, όταν έφτασε η στιγμή να αξιολογήσει τα πιάτα από το τεστ δημιουργικότητας του Αλέξη και της Βιβής, είδε το μπρόκολο στο πιάτο του πρώτου και θυμήθηκε ένα βίντεο που είχε δει στο Tik Tok νωρίτερα με την Ιωάννα Τούνη (δείτε εδώ την οικιακή της βοηθό) και έδωσε το beauty tip του στους διαγωνιζόμενους οι οποίοι τον άκουγαν και γελούσαν.

Η επική ατάκα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου για την Ιωάννα Τούνη στο MasterChef 8

«Θέλω να συμπληρώσω κάτι γιατί θα σκάσω. Το έδειχνε η Ιωάννα Τούνη στο Tik Tok. Βουτάει κάπου το μπρόκολο και κάνει ψεύτικες φακίδες. Κάπου το βούταγε, δεν ξέρω που...», είπε χαρακτηριστικά ο κριτής και όλοι τον κοιτούσαν έκπληκτοι.

Ας πάμε, όμως, στα του παιχνιδιού. Ένα από τα πιάτα που κατάφεραν να εντυπωσιάσουν περισσότερο την επιτροπή ήταν αυτό της Χριστίνας, η οποία έφτιαξε παντζαρόλι με κους κους από κουνουπίδι, παντζάρια γλασαρισμένα σε μαρμελάδα φρούτα του δάσους και πουρέ κουνουπίδι.

«Είσαι ένα φυσικό ταλέντο! Στο έχω ξαναπεί. Δε σημαίνει κάτι μόνο για τον διαγωνισμό αλλά και για τον έξω κόσμο. Είναι ένα από τα πιο όμορφα και πιο νόστιμα και πιο δημιουργικά πιάτα που έχουμε δοκιμάσει ποτέ», της είπε συγκεκριμένα ο "θείος"Λεωνίδας.

Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Και μαζί με την προσωπική της νίκη, η Χριστίνα χάρηκε και την ομαδική, αφού η μπορντό μπριγάδα στην οποία ανήκει, κέρδισε και αυτή τη δοκιμασία. Τα 1000 ευρώ, όμως, τα πήρε ο Λευτέρης.

Μετά από όλα αυτά ακολούθησε η ψηφοφορία της γκρι μπριγάδας, η οποία ανέδειξε ως τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Γιάννη...