Survivor spoiler αποχώρησης 4/4: Αυτή η παίκτρια είναι το απόλυτο φαβορί για να φύγει!

Έκπληξη δεν το λες...

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor spoiler αποχώρησης 4/4: Αυτή η παίκτρια είναι το απόλυτο φαβορί για να φύγει!

Η 13η εβδομάδα του Survivor θα ολοκληρωθεί απόψε 4/4 με έναν δυνατό στίβο μάχης όπου οι παίκτες θα αγωνιστούν για να κερδίσουν το έπαθλο της επικοινωνίας, ένα έπαθλο αρκετά σημαντικό για εκείνους, και με μια μονομαχία μεταξύ γυναικών (κλασικά) (δείτε εδώ ποιος θα το κερδίσει), αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή!

Η πρώτη υποψήφια ήταν η Ιωάννα Τζαβέλα, μετά από ήττα των Κόκκινων στην πρώτη ασυλία της εβδομάδας, η οποία όπως είπαν βγήκε για στρατηγικούς σκοπούς στον τάκο. Ποια είναι η στρατηγική τώρα αν με ρωτάτε... Ακόμα δεν έχω καταλάβει... Τέλος πάντων.

Η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση ήταν η Χρύσα Χατζηγεωργίου που ουσιαστικά πήρε την θέση του Σταμάτη Ταλαδιανού, ο οποίος είχε ψηφιστεί από τους μπλε μετά την ήττα τους στην δεύτερη ασυλία της εβδομάδας. Οι Κόκκινοι χάνοντας την τρίτη ασυλία ψήφισαν την Aira Adomaityte, κλειδώνοντας έτσι την γυναικεία μονομαχία οπότε οι Μπλε έπρεπε να ψηφίσουν ξανά κι έβγαλαν στον τάκο την πιο αδύναμή τους παίκτρια.

Τέλος, στην τέταρτη χθεσινή ασυλία ψηφίστηκε η Σταυρούλα Χρυσαειδή η οποία ήθελε κιόλας να παίξει στην μονομαχία και το είχε πει στους συμπαίκτες της οπότε τώρα... έχουμε και λέμε...

Ποια θα αποχωρήσει απόψε 4/4 από το Survivor

Η Σταυρούλα είναι δεδομένο ότι δεν φεύγει. Αν δεν τραυματιστεί κατά την διάρκεια του αγώνα, είναι η πιο δυνατή αγωνιστικά παίκτρια, τις έχει όλες. Παραμένει σίγουρα στον Άγιο Δομίνικο. Η Ιωάννα Τζαβέλα, επίσης πολύ δυνατή. Αν δεν της τύχει κάποια ατυχία-αναποδιά στον στίβο μάχης, ακούνητη κι αυτή από την κόκκινη ομάδα.

Όλα πιστεύω θα κριθούν μεταξύ Χρύσας και Airas. Και οι δυο έχουν περάσει ουκ ολίγες φορές από την διαδικασία αυτή κι έχουν αποδείξει ότι είναι "σκυλιά". Ποια θα φύγει αν με ρωτάτε; Κλείνω περισσότερο προς την Aira αλλά αυτό είναι μια δική μου πρώτη εντύπωση. Δεν έχω ακόμα καμία πληροφορία σίγουρη. Η πηγή μου στον Άγιο Δομίνικο όταν έχει το οριστικό αποτέλεσμα θα μου το μεταφέρει. Έως τότε, απλά κάνουμε προβλέψεις.