Survivor spoiler 4/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο επικοινωνίας

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor spoiler 4/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο επικοινωνίας

Στο αποψινό 4/4 επεισόδιο του Survivor οι δυο ομάδες Μπλε και Κόκκινη, θα αγωνιστούν για το έπαθλο επικοινωνίας. Πρόκειται για ένα επίσης σημαντικό έπαθλο, αφού το να μιλήσουν οι παίκτες με τα αγαπημένα τους πρόσωπα πίσω στην Ελλάδα τους δίνει δύναμη για να συνεχίσουν.

Όπως είδαμε όμως στο trailer λίγο πριν τον αγώνα, θα δούμε να λαμβάνει χώρα μια απίστευτη ένταση μεταξύ δυο φίλων και συμπαικτών, της Σταυρούλας Χρυσαειδή και του Φάνη Μπολέτση. Οι δυο παίκτες της μπλε ομάδας θα λογομαχήσουν με την Σταυρούλα να καταλήγει να φωνάζει, επειδή ο Φάνης θα της προτείνει να μείνει εκτός στο αγώνισμα για να ξεκουραστεί επειδή θα έρθει αντιμέτωπη και με την μονομαχία...

Εκείνη θα εκνευριστεί και θα αρχίσει να του φωνάζει λέγοντας χαρακτηριστικά «Δεν θα ανεχόμαστε όλοι εσένα!» ενώ στη συνέχεια, μιλώντας στην προσωπική της συνέντευξη θα αποκαλύψει τελικά πως δεν είναι όλα ρόδινα μεταξύ τους - όπως φαίνονταν μέχρι και τώρα - δείτε εδώ το trailer.

Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor

Στον αγώνα ωστόσο φαίνεται πως τα προβλήματα θα ακολουθήσουν τους Μπλε, αφού θα χάσουν το παιχνίδι και έτσι οι Κόκκινοι θα μιλήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Survivor spoiler 4/4 έπαθλο επικοινωνίας

Στην συνέχεια η Ιωάννα Τζαβέλα, Aira Adomaityte, Χρύσα Χατζηγεωργίου και Σταυρούλα Χρυσαειδή θα μονομαχήσουν για την παραμονή τους στο Survivor καθώς έχουν βγει υποψήφιες προς αποχώρηση. Ποια δεν θα τα καταφέρει θα χάσει όλες τις ζωές της και θα φύγει - δείτε εδώ το spoiler.