Survivor trailer 4/4: «Δεν θα ανεχόμαστε όλοι εσένα!» - Άγριος τσακωμός Σταυρούλας Χρυσαειδή και Φάνη Μπολέτση

Από φίλοι, εχθροί

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor trailer 4/4: «Δεν θα ανεχόμαστε όλοι εσένα!» - Άγριος τσακωμός Σταυρούλας Χρυσαειδή και Φάνη Μπολέτση

Η 13η εβδομάδα του Survivor φαίνεται πως είναι δύσκολη για όλους! Οι παίκτες έχουν φτάσει στα όριά τους και θέλουν μόνο μια μικρή φιτιλιά για να πάρουν "φωτιά" και να αρχίσουν να βρίζουν και να φωνάζουν!

Ειδικά στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε να βγαίνουν πολλά τέτοια σκηνικά στην φόρα (δείτε εδώ αναλυτικά), που ενώ έχουν συμβεί εμείς σαν τηλεθεατές τα περισσότερα δεν τα έχουμε δει γιατί είτε έχουν κοπεί στο μοντάζ είτε έχουν διαδραματιστεί μακριά από κάμερες. Στο αποψινό επεισόδιο, λοιπόν, σε έναν πολύ δύσκολο και απαιτητικό στίβο μάχης με έπαθλο την επικοινωνία, ένα έπαθλο που όλοι οι παίκτες - ανεξαιρέτως - επιθυμούν πολύ, θα δούμε να λαμβάνει χώρα μια απίστευτη ένταση μεταξύ δυο φίλων (ή τουλάχιστον μεταξύ δυο που πιστεύαμε ότι ήταν φίλοι), της Σταυρούλας Χρυσαειδή και του Φάνη Μπολέτση.

Οι δυο παίκτες της μπλε ομάδας θα λογομαχήσουν με την Σταυρούλα να καταλήγει να φωνάζει, επειδή ο Φάνης θα της προτείνει να μείνει εκτός στο αγώνισμα για να ξεκουραστεί επειδή θα έρθει αντιμέτωπη και με την μονομαχία... Εκείνη θα εκνευριστεί και θα αρχίσει να του φωνάζει λέγοντας χαρακτηριστικά «Δεν θα ανεχόμαστε όλοι εσένα!» ενώ στη συνέχεια, μιλώντας στην προσωπική της συνέντευξη θα αποκαλύψει τελικά πως δεν είναι όλα ρόδινα μεταξύ τους - όπως φαίνονταν μέχρι και τώρα.

Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει το έπαθλο της επικοινωνίας (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ SPOILER) και ποια παίκτρια θα αποχωρήσει τελικά; Ιωάννα Τζαβέλα, Aira Adomaityte, Χρύσα Χατζηγεωργίου ή Σταυρούλα Χρυσαειδή;

Δείτε επίσης: Survivor spoiler αποχώρησης 4/4: Αυτή η παίκτρια είναι το απόλυτο φαβορί για να φύγει!

Τι θα δούμε απόψε στο Survivor