Survivor 4/4: Ξεγυμνώθηκε κι έμεινε με το εσώρουχο ο Φάνης για την Σταυρούλα - «Δίνουν και το βρακί τους για να κερδίσουν»

Έπεσε γέλιο στον πάγκο τους!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor 4/4: Ξεγυμνώθηκε κι έμεινε με το εσώρουχο ο Φάνης για την Σταυρούλα - «Δίνουν και το βρακί τους για να κερδίσουν»

Κατά τη διάρκεια του αποψινού 4/4 αγώνα του Survivor δημιουργήθηκε ένα μικρό σκηνικό έντασης. Και οι δύο ομάδες θέλουν οπωσδήποτε να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας, ο καθένας για τους δικούς του λόγους (δείτε εδώ την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για το παιδί συγκεκριμένου παίκτη), επομένως φωνάζουν με πάθος από τους πάγκους για να εμψυχώνουν ο ένας τον άλλο.

Η Ασημίνα, όμως, φώναζε "κούνα το, κούνα το" για να ταλαιπωρηθεί ο αντίπαλος και ίσως και να πέσει και αυτό εκνεύρισε τους μαχητές, διότι χθες τσακώθηκαν επειδή ο Σταμάτης είπε "πέσε ρε" σε εκείνη και το θεώρησαν άσχημο. Παρόλα αυτά δεν θέλησαν να δώσουν συνέχεια.

Ο λόγος που ξεγυμνώθηκε ο Φάνης για την Σταυρούλα στο Survivor

Ας πάμε, όμως, και στα αστεία της υπόθεσης. Ο Φάνης λίγο αργότερα ξεγυμνώθηκε και έμεινε με το εσώρουχό του, χαρίζοντας το μαγιό του στη Σταυρούλα, ώστε να γλιστράει περισσότερο στην ξύλινη δοκό που έπρεπε να σκαρφαλώσει. «Η μπλε ομάδα δίνει και το βρακί της για να κερδίσει», φώναξε ο Γιώργος Λιανός και όλοι ξέσπασαν σε γέλια.