Survivor 4/4: «Αυτό που κράζουμε θα κάνουμε ρε;», «Μη μου μιλάς αυτή τη στιγμή!» - ΠΑΝΙΚΟΣ στους μπλε, ξεκίνησαν να φωνάζουν και να αποχωρούν ένας ένας

Ποια ομάδα κέρδισε τελικά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor 4/4: «Αυτό που κράζουμε θα κάνουμε ρε;», «Μη μου μιλάς αυτή τη στιγμή!» - ΠΑΝΙΚΟΣ στους μπλε, ξεκίνησαν να φωνάζουν και να αποχωρούν ένας ένας

Και μετά τα γέλια στον πάγκο των μπλε (δείτε εδώ τον Φάνη να ξεγυμνώνεται για χατίρι της Σταυρούλας) ακολούθησε "σφαγή" ξαφνικά στο Survivor. Η Χρύσα δήλωσε πως δεν θα έπαιζε στον δεύτερο γύρο λόγω υψοφοβίας και αυτό σήμαινε πως θα έπαιρναν πέναλτι και οι κόκκινοι θα διάλεγαν όποια ήθελαν για να παίξει στη θέση της.

Τότε, ειπώθηκε κάτι περί στρατηγικής από τον Φάνη, με τον Τζέιμς να γίνεται έξαλλος και να φωνάζει: «Αφού λες να παίξετε μόνο με τη Σταυρούλα. Με έχετε τρελάνει ρε μ@λ@κ@. Αυτό που κράζουμε θα κάνουμε ρε;».

«Δεν θα μου φωνάζεις! Ό,τι θες θα μου το λες ήρεμα», του απάντησε ο Μπολέτσης, με την Σταυρούλα να λέει: «Το θέμα δεν είναι ότι κάνουμε κάτι που κράζουμε όταν δύο παίκτριες φοβούνται, εγώ δεν θέλω να παίζουν και να φοβούνται...».

Τα ουρλιαχτά της Σταυρούλας στον Φάνη στο Survivor

Τότε ο Φάνης της είπε: «Κάτσε να ξεκουραστείς...», κάτι που την εξόργισε και εκείνη άρχισε να ουρλιάζει: «Δεν θέλω να ξεκουραστώ ρε παιδιά. Μη με εκνευρίζετε σήμερα».

«Χαλάρωσε!», συνέχισε ο συμπαίκτης της για του πει: «Όχι, εσύ να χαλαρώσεις. Φάνη μη μου μιλάς αυτή τη στιγμή! Δεν θα ανεχόμαστε πάντα όλοι εμείς εσένα».

Και έτσι αποχώρησε από τον πάγκο η Σταυρούλα και την ακολούθησε ο Τζέιμς. Του εξομολογήθηκε, λοιπόν: «Με έχει φτάσει ως εδώ, εχθές πετούσε πράγματα και τον δικαιολογούσαμε κιόλας. Δεν βγήκαμε να πούμε κάτι που η συμπεριφορά του δεν είναι ωραία αυτή την εβδομάδα. Και όταν μιλάμε για την επικοινωνία μου δεν θέλω να μείνω έξω. Θέλω να παίξω συνεχόμενα run...».

Ποια ομάδα κέρδισε απόψε 4/4

Τελικά, όμως, δεν έπαιξε και οι μαχητές μαχητές έχασαν με διαφορά, επιβεβαιώνοντας το youweekly.gr. Το έπαθλο επικοινωνίας πήγε στους Κόκκινους. Οι μπλε έχασαν την ευκαιρία να διαβάσουν τα γράμματα των οικογενειών τους και βρέθηκαν με νέα προβλήματα, αφού όλοι σχολίαζαν πως τελικά η τριάδα που αναφέρθηκε παραπάνω μάλλον "έσπασε" και άρχισαν και εκείνοι να αντιλαμβάνονται την "προβληματική" συμπεριφορά του Φάνη.