Masterchef 8 (5/4): «Μολών λαβέ!» - ''Πάγωσε'' ο Γιάννης με την ξαφνική πρόταση της Χριστίνας

«Αν θα παραμείνω στον διαγωνισμό...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Masterchef 8 (5/4): «Μολών λαβέ!» - ''Πάγωσε'' ο Γιάννης με την ξαφνική πρόταση της Χριστίνας

Ένα ιδιαίτερο επεισόδιο προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 5/4 για το Mastechef με την Χριστίνα να κάνει γνωστή μια απόφαση, που πήρε λίγο πριν βρεθεί μπροστά από την κουζίνα και μαγειρέψει για την παραμονή της στο παιχνίδι (δείτε εδώ ποιοι άλλοι ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση).

Οφείλουμε να πούμε, πως κανείς δεν περίμενε την ανακοίνωση της διαγωνιζόμενης, καθώς ''πάγωσαν'' τόσο οι κριτές, όσο και οι υπόλοιποι παίκτες από τον εξώστη μόλις την άκουσαν. Πιο αναλυτικά και με λίγα λόγια, η Χριστίνα πρότεινε - σε περίπτωση που δεν αποχωρήσει απόψε - να καθαιρέσουν από αρχηγό των μπορντό τον Γιάννη και να μπει η ίδια στη θέση του.

Δείτε επίσης: MasterChef 8 (2/4): Η επική ατάκα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου για την Ιωάννα Τούνη - Ο νικητής των 1.000 ευρώ και ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Η πρόκληση της Χριστίνας στον Γιάννη στο Masterchef 5/4

«Πριν σας πω πως νιώθω, θέλω να ζητήσω συγγνώμη για χθες. Ήταν περίεργος ο τρόπος μου στην ασυλία. Το ένιωσα σας ασέβεια. Έχω και κάτι άλλο να πω. Δεν ξέρω αν είναι κατάλληλο για την ημέρα και αν θα παραμείνω στον διαγωνισμό, αλλά θα μου έδινε πολύ ώθηση να προσπαθήσω να μείνω και μετά, όταν θα έρθω πίσω και αν με εμπιστεύεται και η μπορντό μπριγάδα, θέλω να ξαναγίνω αρχηγός της μπορντό μπριγάδας. Δεν το συζήτησα με τα παιδιά, αλλά θα το ήθελα», είπε αρχικά η Χριστίνα.

«Μολών λαβέ! Μπορεί να το είπε μόνη της με τους φίλους της - τον Αλέξανδρο και τον Μάριο - λόγω του ότι εγώ μίλησα έτσι στο συμβούλιο και για άλλη μια φορά ήμουν αληθινός», απάντησε ο Γιάννης αρχικά σε προσωπική συνέντευξη.

Στη συνέχεια, ο παίκτης μίλησε μπροστά στη Χριστίνα: «Δεν ξέρω, σεφ πρώτη φορά το ακούω. Πρέπει να το συζητήσουμε όλοι, να δούμε ποιοι θέλουν, ποιοι δεν θέλουν. Ποιοι εμπιστεύονται εμένα μέχρι τους 12 και από εκεί θα δούμε τι θα γίνει. Δεν ξέρω, αιφνιδιάστηκα, είναι αιφνιδιασμός για μένα, δεν το ήξερα».