MasterChef 8 (10/4): «Βλέπεις κάποιο κέρδος; Έχω κερδίσει κάτι από αυτό;» - Οι "μπηχτές" του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στον Σωτήρη Κοντιζά

Ο λόγος που τα έβαλε μαζί του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
MasterChef 8 (10/4): «Βλέπεις κάποιο κέρδος; Έχω κερδίσει κάτι από αυτό;» - Οι

Το βράδυ της Τετάρτης 10 Απριλίου ξεκίνησε άλλο ένα επεισόδιο του MasterChef 8 και οι διαγωνιζόμενοι βρέθηκαν σε μία ειδυλλιακή τοποθεσία για να πραγματοποιήσουν την ομαδική δοκιμασία, από την οποία θα προκύψει ένας ακόμη υποψήφιος προς αποχώρηση.

Όσο, όμως, εκείνοι μαγείρευαν, οι τρεις κριτές συζητούσαν μεταξύ τους και κάποια στιγμή συνειδητοποίησαν πως είχαν ντυθεί παρόμοια, στα μαύρα. Τότε ξεκίνησε μία ξεκαρδιστική συζήτηση μεταξύ τους, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο (δείτε εδώ την φωτογραφία με τον γιο του στο γήπεδο) να πετάει τα "καρφιά" του στον Σωτήρη Κοντιζά.

Οι μπηχτές του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στον Σωτήρη Κοντιζά για το ντύσιμό του στο MasterChef 8

  • Πάνος Ιωαννίδης: Εμείς ντυμένοι στα μαύρα, ο Σωτήρης μάτριξ. Αξιοθρήνητοι!
  • Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Τον έχει στείλει η πρεσβεία της Ιαπωνίας
  • Σωτήρης Κοντιζάς: Γιατί αυτή η επιλογή του χρώματος; Πώς έγινε αυτό;
  • Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Ντύνουν εσένα και πληρώνουμε εμείς τα σπασμένα, γιατί πηγαίνουμε βάσει των επιλογών που αποφασίζουν για σένα.
  • Σωτήρης Κοντιζάς: Αντί να πεις ότι κερδίζουμε και εμείς και ευχαριστούμε πολύ…
  • Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Βλέπεις κάποιο κέρδος; Έχω κερδίσει κάτι από αυτό; Στήνονται πάνω σου. Σου λέει "μαύρα φοράει ο Σωτήρης; Φόρα και εσύ" και έχουμε βγάλει φλύκταινες...

«Εγώ με αυτό το κούρεμα δεν θα ήμουν χαρούμενος»

Το νέο επεισόδιο του MasterChef 8 ξεκίνησε το βράδυ της Τρίτης 9 Απριλίου και μπροστά στους κριτές βρέθηκε ο Κώστας, ο αρχηγός της γκρι μπριγάδας. Ρωτήθηκε για τα συναισθήματά του σε αυτή τη φάση του διαγωνισμού, αλλά και για την επιτυχία της ομάδας του, με τον ίδιο να δηλώνει πως είναι πολύ χαρούμενος.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο οποίος είχε διάθεση για πειράγματα αυτή τη φορά, πιάστηκε από τα λόγια του και του απάντησε με μία ατάκα που τον έκανε να αισθανθεί κάπως άβολα, με τους υπόλοιπους να γελούν από τον εξώστη. Ο σεφ τα έβαλε με το κούρεμά του.

«Εγώ με αυτό το κούρεμα δεν θα ήμουν χαρούμενος, αλλά είναι δικαίωμά σου», του είπε χαρακτηριστικά, με τον παίκτη να απαντάει ένα αμήχανο «Οκ». Η Χριστίνα που στεκόταν δίπλα του τότε, αφού ξέσπασε σε γέλια, πήρε τον λόγο και είπε πως μεταξύ τους έχουν ένα αστείο, πως όποιον κουρεύει ο Χρήστος Μοίρας, όπως συνέβη και σε αυτή την περίπτωση, την επόμενη φορά αποχωρεί.

Δείτε επίσης: Ο Σωτήρης Κοντιζάς δηλώνει ότι δεν του αρέσουν οι Ιαπωνέζες: «Μου θυμίζουν τη μητέρα μου»