Survivor 10/4: «Πηγαίντε τον στην άλλη ομάδα», «Είπε "το αγόρι σου"! Εκτίθεται ο άνθρωπος που έχω έξω» - Άφωνοι με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Ένα συμβούλιο ανατρεπτικό σίγουρα...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor 10/4: «Πηγαίντε τον στην άλλη ομάδα», «Είπε

Κατά τη διάρκεια του αποψινού (10/4) αγώνα του Survivor προέκυψε ένα θέμα κατά το ματσάρισμα του Γιώργου Γκιουλέκα με τον Τζέιμς καφετζή. Ο πρώτος κατηγορήθηκε, εν τέλει, πως συζητάει πράγματα για την ομάδα του, με τον παίκτη των μπλε (δείτε εδώ), ενώ υπονοήθηκε πως χάρισε και τον πόντο του στον αντίπαλο και αυτός ο τσακωμός συνεχίστηκε και στην καλύβα, αλλά και στο συμβούλιο αργότερα.

Εκείνος, τότε, τα έβαλε με την Κατερίνα Δαλάκα, λέγοντας πως δεν θα έπρεπε να μιλάει εκείνη που αγωνίζεται μόνο όταν προσπαθεί να μη βγει υποψήφια προς αποχώρηση, με εκείνη να του απαντά: «Πρέπει να μου ζητήσεις συγγνώμη γι' αυτό που λες». Δεν έβγαλαν καμία άκρη, αλλά η Ασημίνα δήλωσε με σιγουριά πως ο Καφετζής τον έχει δασκαλέψει για όλα αυτά.

Χαμός για τα μάτια του Γκιουλέκα και του Τζέιμς στο Survivor

Όταν βρέθηκαν στο συμβούλιο, λοιπόν, ξεκίνησε ξανά η συζήτηση, με τον Γιώργο Λιανό να επισημαίνει πως η Δαλάκα, ακούστηκε να λέει για τον Γκιουλέκα: «Πηγαίντε τον στην άλλη ομάδα». Η ίδια κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις, λοιπόν, λέγοντας πως δεν θέλει να φύγει από την ομάδα, αλλά δεν της αρέσει όλο αυτό που βλέπει.

Ο Τζέιμς την ρώτησε μήπως ζηλεύει και τον βλέπει σαν απειλή γιατί όλοι την αποθεώνουν στην ομάδα και ίσως εξαιτίας του να αποδυναμώνεται και τότε είναι που αποφάσισαν να μη δώσουν συνέχεια, γιατί υπήρχε μία μόνιμη διαφωνία που δεν οδηγούσε πουθενά.

Η παρεξήγηση για το "αγόρι" της Ασημίνας

Έπειτα, τον λόγο πήρε η Ασημίνα για να αναφέρει ένα άλλο συμβάν που προκάλεσε αίσθηση: «Θα αναφερθώ σε ένα σχόλιο που έκανε μία παίκτρια για εμένα. Η Σταυρούλα είπε κάτι σαν "το αγόρι σου" για τον Γιάννη Περπατάρη. Είμαι εκτεθειμένη εγώ και ο άνθρωπος που έχω έξω από εδώ. Δεν ξέρω αν έχει ο Γιάννης κάτι έξω...»

«Εγώ εσένα άκουσα να λες "σου πήραμε το αγόρι"», επισήμανε ο Τζειμς, με την Χρυσαειδή να εξηγεί και να ξεκαθαρίζει, τελειώνοντας το θέμα πριν καν αρχίσει:

«Του είπα "ναι αγόρι μου, έγινε αυτό" και γύρισε και είπε η Ασημίνα αυτό και της απάντησα και καλά ότι "σου πήραμε το αγόρι", αλλά δεν υπονόησα κάτι, δεν πάει το μυαλό μου στο ερωτικό από καμία πλευρά, ήταν ειρωνικό». Ο Περπατάρης, εντωμεταξύ, τις κοιτούσε έκπληκτος, καθώς δεν είχε ακούσει τίποτα από όλα αυτά.

Η 4η υποψήφια και η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για το πάρτι της ένωσης

Πάμε τώρα στις ανακοινώσεις. Ακολούθησε η ψηφοφορία για την 4η υποψήφια προς αποχώρηση, από την οποία, επιβεβαιώνοντας το youweekly.gr, όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής, αναδείχθηκε η Ασημίνα. Και στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιανός θέλησε να κάνει κάποιες αποκαλύψεις για το πάρτι της ένωσης.

Τους εξήγησε πως οι παίκτες θα κάνουν μπάνιο, θα φάνε και θα πιούν, ενώ θα χορέψουν στους ρυθμούς του Σάκη Ρουβά που θα βρίσκεται εκεί για να τους διασκεδάσει. Όλοι φυσικά ούρλιαξαν από ενθουσιασμό μόλις το άκουσαν. Πέρα, όμως, από το πάρτι, σημασία έχει και τι θα ακολουθήσει. Οι μπλε θα μεταφερθούν στην παραλία των κόκκινων όπου θα υπάρχουν δύο καλύβες και όποιος προλάβει μπαίνει!