Survivor 2024: Στο νήμα κρίθηκε η αποψινή μονομαχία – Δείτε ποια παίκτρια αποχώρησε

Είναι η τελευταία αποχώρηση πριν από την ένωση

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024: Στο νήμα κρίθηκε η αποψινή μονομαχία – Δείτε ποια παίκτρια αποχώρησε

Ένα επεισόδιο με έντονες συγκινήσεις ήταν το αποψινό στο Survivor, με αποκορύφωμα την τελική μονομαχία ανάμεσα στις τέσσερις υποψήφιες για αποχώρηση. Θυμίζουμε ότι μέσα στην εβδομάδα βγήκαν προτεινόμενες η Άιρα Αντομαϊτύτε, η Χρύσα Χατζηγεωργίου, η Δώρα Νικολή και η Ασημίνα Χατζηανδρέου. Πριν από τον αγώνα, η Ασημίνα δήλωνε πως φοβάται για το χέρι της, καθώς είναι τραυματισμένη, ενώ η Δώρα μπήκε αποφασισμένη να κερδίσει για τις κόρες της.

Οι δύο τους ήταν κι εκείνες που επικράτησαν πρώτες στην ψυχοφθόρα διαδικασία, με σχετική άνεση μάλιστα, και πήραν θέση στους πάγκους μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους. Η μπάλα ήταν πλέον στα χέρια της Χρύσας με την Άιρα.

Δείτε επίσης: Survivor – Έληξε νωρίτερα από το αναμενόμενο ο αγώνας: Η απόφαση της παραγωγής έφερε αντιδράσεις από τους παίκτες

Η παίκτρια που αποχώρησε απόψε στο Survivor

Οι δυο τους έπαιξαν ισάξια, με την αποχώρηση να κρίνεται στον πόντο. Η Χρύσα κάποια στιγμή φάνηκε να αντιμετωπίζει προβλήματα με τη μέση της, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να τη σταματήσει. Τελικά εκείνη ήταν που επικράτησε, σε μία μονομαχία που έσπασε καρδιές και σήμαινε πως η Άιρα Αντομαϊτύτε επιστρέφει σύντομα στην Ελλάδα.

Αυτή η αποχώρηση είναι και η πιο στενάχωρη, όπως τόνισε στην αρχή της εβδομάδας ο Γιώργος Λιανός, καθώς η παίκτρια που αποχώρησε είναι και η τελευταία που δεν θα δει το πάρτι της ένωσης με όλα τα happenings που ετοιμάζει η παραγωγή, και κεντρικό καλεσμένο τον Σάκη Ρουβά. Η Άιρα ξέσπασε σε κλάματα από συγκίνηση μετά τον αγώνα, ενώ έπεσε στην αγκαλιά των συμπαικτών της και τους ευχαρίστησε για τα καλά τους λόγια.

«Παρόλο που έχασα, προσπαθούσα να έρθω με χαμόγελο, όπως κάνω πάντα. Όταν ήρθα δεν ήμουν σίγουρη αν θα κάτσω δύο εβδομάδες, πόσο μάλλον τρεις μήνες. Είμαι περήφανη που ήρθα εδώ και γνώρισα τόσο καλά παιδιά, ο καθένας τους έχει μοναδικό χαρακτήρα και καλοσύνη, αυτό θέλω να δείχνουν από εδώ και πέρα. Τους εύχομαι καλή επιτυχία, χωρίς τραυματισμούς. Ευχαριστώ για την εμπειρία, το εκτιμώ», δήλωσε η Άιρα συγκινημένη αποχαιρετώντας τους συμπαίκτες της.