Survivor 14/4: «Κριντζάρω!» - ''Πανζουρλισμός'' στο twitter με την Δώρα στον διαγωνισμό τραγουδιού του πάρτι της ένωσης

Τα σχόλια για την σκηνική παρουσία, την ερμηνεία και το κομμάτι που είπε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 14/4: «Κριντζάρω!» - ''Πανζουρλισμός'' στο twitter με την Δώρα στον διαγωνισμό τραγουδιού του πάρτι της ένωσης

Την Κυριακή 14/4 το τηλεοπτικό κοινό, που παρακολουθεί όλους αυτούς τους μήνες το Survivor είδε στους δέκτες του το πολυπόθητο πάρτι της ένωσης, στο οποίο κάθε χρόνο κάποιοι παίκτες ξεχωρίζουν για το look τους (δείτε εδώ τους φετινούς παίκτες) και άλλοι για τις ερμηνείες τους στον διαγωνισμό.

Τα σχόλια στο πρώην twitter πήραν ''φωτιά'' με τους χρήστες να στήνουν διαδικτυακό πανηγύρι την ώρα, που οι διάσημοι και μαχητές έπιασαν το μικρόφωνο και ερμήνευσαν το κομμάτι, που είχαν επιλέξει για τη βραδιά.

Η Δώρα οφείλουμε να πούμε αρχικά, πως ήταν αγνώριστη με το μίνι φόρεμα και τα παπούτσια που επέλεξε. Τα σχόλια στο πρώην twitter ωστόσο εστίαζαν στην ερμηνεία της με το κομμάτι της Πάολα, που διάλεξε να τραγουδήσει.

Δείτε επίσης: Survivor 14/4: Ανακοινώθηκε ξαφνικά στο πάρτι της ένωσης από τον Λιανό - Άφωνοι διάσημοι και μαχητές

Τα σχόλια στο πρώην twitter για την εμφάνιση της Δώρας στο πάρτι ένωσης του Survivor

Αυτοί οι δυο παίκτες κερδίζουν τον διαγωνισμό τραγουδιού στο πάρτι της ένωσης

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το πιο "πολύτιμο" επεισόδιο για όλους τους τηλεθεατές και το πιο κομβικό σημείο για όλους όσους συμμετέχουν στο Survivor είναι το πάρτι της ένωσης! Μετά από 3 μήνες στον Άγιο Δομίνικο, επιτέλους, σήμερα Κυριακή 14/4 τόσοι οι Μπλε όσο και οι Κόκκινοι θα μπανιαριστούν μετά από πολύ καιρό, θα ξυριστούν, θα βαφτούν, θα βάλουν τα καλά τους και θα διασκεδάσουν με τον Σάκη Ρουβά που θα βρίσκεται στο νησί να τραγουδήσει για την πάρτη τους και μόνο (δείτε πόσα λεφτά ζήτησε από τον Ατζούν Ιλιτζαλί για να πάει).

Μαζί με τον Σάκη Ρουβά, ωστόσο, θα ταξιδέψουν στο νησί για το μεγάλο αυτό πάρτι, η Ρία Κολοβού που πέρυσι είχε βγει νικήτρια του διαγωνισμού αλλά και ο Τάκης Καραγκούνιας με τον Μάριο Πρίαμο που είχαν κερδίσει αυτό το "χρυσό" επεισόδιο σε μια δοκιμασία που είχε θέσει την προηγούμενη σεζόν ο Τούρκος παραγωγός.

Απόψε, αφού φάνε κι αφού πιουν οι παίκτες θα τραγουδήσουν ένας ένας τραγούδια που αυτοί έχουν επιλέξει και δυο από αυτούς θα κερδίσουν το μεγάλο δώρο: Του χρόνου, στο επόμενο Survivor, θα είναι καλεσμένοι στο πάρτι της ένωσης, όπως η Ρία Κολοβού είναι φέτος σε αυτό!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, λοιπόν, που μόλις έφτασαν στα γραφεία του Youweekly.gr μεγάλοι νικητές της βραδιάς θα είναι ο Τζέιμς Καφετζής και ο Γιώργος Γκιουλέκας! Ο τελευταίος, δε, γνωρίζω πως τραγούδησε το Gucci φόρεμα του Γιώργου Μαζωνάκη! Πεθαίνω...