Survivor: Μεγάλος ο πόνος στο twitter με την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή - «Περαστικά στον πατέρα σου»

Όλοι τον αποχαιρετούν..

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor: Μεγάλος ο πόνος στο twitter με την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή - «Περαστικά στον πατέρα σου»

Μέχρι εδώ ήταν το Survivor για τον Τζέιμς Καφετζή, καθώς αποχωρεί από το παιχνίδι έπειτα από δική του απόφαση, μετά τα άσχημα νέα που έμαθε για την οικογένεια του και συγκεκριμένα, για τον πατέρα του.

Όπως παρακολουθήσαμε στο twitter του αποψινού 16/4 επεισοδίου του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, θα μάθει από την παραγωγή πως ο πατέρας του ναυάγησε στον Ειρηνικό Ωκεανό και καταρρέει στο άκουσμα της είδησης. Η ψυχολογία του είναι άσχημα και είναι φανερά σε όλους τους παίκτες που ενημερώνονται σχετικά στο συμβούλιο του νησιού και όλοι τον στηρίζουν - δείτε το trailer.

O πατέρας του Τζέιμς, Λευτέρης Καφετζής έχει όνειρο να κάνει τον γύρο του κόσμου με ιστιοπλοϊκό. Ο άνδρας όμως συνάντησε μια σειρά από ατυχίες στο ταξίδι του με αποτέλεσμα να ναυαγήσει να και να σωθεί την τελευταία στιγμή από ένα αλιευτικό της Κολομβίας.

«Το βράδυ ενώ ταξίδευε έπιασε ένα δυνατό μπουρίνι, έσπασε το κατάρτι, έπεσε κάτω και δημιούργησε μια ρωγμή στο μπροστινό μέρος του πλοίου. Είχε μείνει από μηχανή, οπότε οι μπαταρίες του ξεφόρτιζαν. Του σπάει λοιπόν το κατάρτι, έμεινε ακυβέρνητος. Όλα τα πλοία έχουν αντλίες και μπορείς να βγάλεις το νερό. Επειδή δεν είχε πολλή μπαταρία και έτυχε να έχει συννεφιά και τις δύο ημέρες, που είχε γίνει αυτό και ξεφόρτιζαν οι μπαταρίες.

Κάποια στιγμή οι αντλίες σταμάτησαν να βγάζουν το νερό που μπαίνει μέσα στο πλοίο, οπότε σιγά σιγά βούλιαζε και δε μπορούσε να κάνει τίποτα. Το καράβι κυριολεκτικά χτυπιόταν δεξιά και αριστερά. Ο πατέρας μου έπεσε, χτύπησε το ισχίο του και μετά για να μην χτυπήσει περισσότερο τις 24 ώρες που ήταν ακυβέρνητος στην ουσία ξάπλωσε στο πάτωμα του πλοίου ακίνητος απλά για να μην χτυπήσει περισσότερο. Οπότε 24 ώρες ήταν ξαπλωμένος στο πάτωμα. Όταν τον έφτασαν τον είδαν να βουλιάζει, οπότε έφτασαν όταν έπρεπε», αποκάλυψε μεταξύ άλλων ο αδερφός του Τζέιμς, Μάικλ - δείτε την εξομολόγηση του στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ.

Η απόφαση του Τζέιμς Καφετζή να αποχωρήσει από το Survivor "πέθανε" το twitter

Στο twitter επικρατεί χαμό τις τελευταίες ώρες, από τότε δηλαδή που βγήκε η είδηση πως ο Τζέιμς Καφετζής πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το Survivor, παρόλο που ο πατέρας του είναι καλά στην υγεία του.

Δείτε επίσης spoiler 16/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την 2η ασυλία