Survivor spoiler - έκτακτο: Αποχώρησε οικειοθελώς άλλος παίκτης πριν τον Τζέιμς Καφετζή

Μόλις έγινε γνωστό! Είναι παίκτης φαβορί από την κόκκινη ομάδα

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor spoiler - έκτακτο: Αποχώρησε οικειοθελώς άλλος παίκτης πριν τον Τζέιμς Καφετζή

Είναι αυτό που λέμε από αλλού το περιμέναμε κι από αλλού μας ήρθε. Μετά τα όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor με τον Τζέιμς Καφετζή, η αποχώρησή του πλέον θεωρείται δεδομένη και μάλιστα πριν λίγο σας αποκαλύψαμε πρώτοι εδώ, στο Youweekly.gr, πότε θα προβληθεί η αποχώρησή του (δείτε εδώ περισσότερα).

Οι εξελίξεις, ωστόσο, τρέχουν με ταχύτητα φωτός στον Άγιο Δομίνικο και πριν λίγο η πηγή μας μας μετέφερε πως αποχώρησε κι ένας ακόμα παίκτης, αυτή την φορά από την Κόκκινη ομάδα!

Αποχώρηση βόμβα από το Survivor

Αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor ο Σάββας Γκέντσογλου

Ο λόγος για τον Σάββα Γκέντσογλου, έναν παίκτη που από την ημέρα που μαθεύτηκε πως θα μπει στο παιχνίδι όλοι τον είχαν για μεγάλο φαβορί και δεν ήταν λίγοι, μάλιστα, αυτοί που τον έβλεπαν και φετινό νικητή!

Δείτε επίσης: Survivor: ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ; Αποχώρησε οικειοθελώς και ο Αλέξης Παππάς με τον Γκέντσογλου και τον Καφετζή

Οι ατυχίες, ωστόσο, ακολούθησαν η μία την άλλη και ο Σάββας τραυματίστηκε αρκετά με αποτέλεσμα να απέχει πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα από τους στίβους μάχης. Και τώρα, λίγο μετά την ένωση, που άρχισε να επανέρχεται αποχώρησε μέχρι στιγμής για άγνωστους λόγους.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε πως κάτι τον τσίμπησε στην θάλασσα κι όλο αυτό ξύπνησε μνήμες από το άδοξο τέλος του Άγγελου Γεωργουδάκη στο παιχνίδι (δείτε εδώ τι είχε γίνει). Ωστόσο για καλή του τύχη ήταν απλά ένας αχινός.

Τι μπορεί να οδήγησε τον Σάββα στο να πάρει τέτοια απόφαση, κανείς δεν γνωρίζει μέχρι στιγμής. Ωστόσο το Youweekly.gr προσπαθεί ήδη να επικοινωνήσει με δικούς του ανθρώπους μήπως ξέρουν κάτι παραπάνω... Συντονιστείτε, θα επιστρέψουμε σίγουρα με νέες πληροφορίες.