Survivor spoiler 17/4: ΉΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ - Αυτός είναι ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Δεν γινόταν να μην ψηφιστεί στην παρούσα φάση!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor spoiler 17/4: ΉΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ - Αυτός είναι ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Τα πάνω κάτω ήρθαν ξανά στο ελληνικό Survivor και ειδικότερα με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού στο συμβούλιο του νησιού της Τρίτης 16/4. Ο Τζέιμς Καφετζής μάλιστα αλλά και οι υπόλοιποι παίκτες έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους.

Ουσιαστικά ο παρουσιαστής ανακοίνωσε στον Τζέιμς, πως ο πατέρας πριν από λίγες ημέρες είχε ένα ναυάγιο, το οποίο παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή του (δείτε εδώ αναλυτικά τι συνέβη στον άνδρα).

Όπως είναι φυσικό, η συνέχεια του παιχνιδιού δε γίνεται να είναι η ίδια για τον Καφετζή, καθώς η ψυχολογία του έχει επηρεαστεί σε τεράστιο βαθμό και η σκέψη του βρίσκεται τόσο στον πατέρα του, όσο και στην οικογένειά του στη Ρόδο.

Απόψε 17/4 μπλε και διάσημοι θα κληθούν να αγωνιστούν για την τρίτη ασυλία της εβδομάδας! Νικήτρια ομάδα θα είναι όπως πάντα μία και όποια χάσει θα πρέπει να αναδείξει τον τέταρτο υποψήφιο προς αποχώρηση, που θα αγωνιστεί στη μονομαχία της Πέμπτης 18/4.

Δείτε επίσης: Survivor spoiler 17/4: ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ; Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα την 3η ασυλία!

O τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση 17/4 από το Survivor

Χαμένοι λοιπόν θα είναι οι μπλε! Στο συμβούλιο του νησιού θα οδηγηθούν οι μαχητές με αρκετά πεσμένη ψυχολογία, καθώς αντιμετωπίζουν το δράμα του Τζέιμς και παράλληλα θα πρέπει να βγάλουν έναν άντρα στον τάκο.

Οι δικές μας - βάσιμες - πηγές αναφέρουν, πως ο Τζέιμς Καφετζής θα ζητήσει από την ομάδα του να τον ψηφίσουν και εν τέλει εκείνος θα είναι ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor. Μάλιστα, οι πληροφορίες μας κάνουν γνωστό, πως ο Καφετζής θα παρατήσει επίτηδες αύριο τη μονομαχία για να χάσει και επιστρέψει στην οικογένειά του στην Ελλάδα, που ζει μια μεγάλη δοκιμασία.

Δείτε επίσης: Survivor σούπερ αποκλειστικό: Πότε θα δούμε την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή