Survivor 17/4: «Δεν μπορώ να το σκεφτώ έτσι...» - Τα πρώτα λόγια της Ασημίνας για το ναυάγιο του πατέρα του Τζέιμς

Είναι σοκαρισμένη!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 17/4: «Δεν μπορώ να το σκεφτώ έτσι...» - Τα πρώτα λόγια της Ασημίνας για το ναυάγιο του πατέρα του Τζέιμς

Ο Τζέιμς Καφετζής ενημερώθηκε την Τρίτη 16/4 από την παραγωγή του Survivor για την περιπέτεια του πατέρα του, καθώς πριν από λίγες ημέρες είχε ένα ναυάγιο στη μέση του Ειρηνικού ωκεανού και παραλίγο να χάσει τη ζωή του.

Ο παίκτης ήταν σε σοκ από τα πρώτα λεπτά που ενημερώθηκε για τα δυσάρεστα νέα και τη δύσκολη κατάσταση, στην οποία έχει βρεθεί η οικογένειά του - όσο εκείνος μαχόταν ανυποψίαστος στο Survivor.

Στη συνέχεια, ο Τζέιμς ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί με κάποιους συμπαίκτες του την τραγική αυτή είδηση. Με τη σειρά τους λοιπόν, μπλε και κόκκινοι σοκαρίστηκαν στο άκουσμα του ναυαγίου και έκαναν με κάθε τρόπο συμπαράσταση στον Καφετζή.

Την Τετάρτη 17/4 η Ασημίνα Χατζηανδρέου μετέφερε τα συναισθήματά της για την περιπέτεια, που αντιμετώπισε ο πατέρας του Τζέιμς Καφετζή - σε προσωπική της συνέντευξη.

Δείτε επίσης: Survivor spoiler 17/4: ΉΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ - Αυτός είναι ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Οι δηλώσεις της Ασημίνας για το ναυάγιο του πατέρα του Τζέιμς από το Survivor

«Η μοναξιά που ένιωθε αυτός ο άνθρωπος σε μία τρίμετρη βάρκα, αφού είχε βουλιάξει το σκάφος του είναι το χειρότερο πράγμα. Δεν μπορώ να σκεφτώ το τι θα διηγείται από εδώ και πέρα, όλα τα παιδιά λένε ότι θα έχει μια ιστορία να διηγείται και όλα αυτά, αλλά δεν μπορώ να το σκεφτώ έτσι. Το βλέπω πολύ πιο τραγικά», είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Οι δηλώσεις του αδερφού του Τζέιμς για το ναυάγιο του πατέρα τους

«Αυτός είναι ο αληθινός Survivor, όχι ο αδερφός μου που πήγε δύο φορές αλλά ο πατέρας μου, που κατάφερε και επιβίωσε στη μέση του Ειρηνικού ενώ βούλιαζε το πλοίο του. Ξεκινήσαμε από τη Ρόδο, πήγαμε Ιταλία μετά Ισπανία μετά πέρασε το Γιβραλτάρ πέρασε το Κάβο Βέρδε, μετά το 2016 περάσαμε τον Ατλαντικό μαζί του, το οποίο μας πήρε 12 ημέρες. Εγώ ο πατέρας μου και ο αδερφός μου. Φτάσαμε απέναντι στο Μπαρμπάντος. Περάσαμε τρεις χειμώνες εκεί πέρα και μετά περάσαμε στην Κολομβία, πέρασε το κανάλι του Παναμά και έφτασε στον Παναμά.

Το βράδυ ενώ ταξίδευε έπιασε ένα δυνατό μπουρίνι, έσπασε το κατάρτι, έπεσε κάτω και δημιούργησε μια ρωγμή στο μπροστινό μέρος του πλοίου. Είχε μείνει από μηχανή, οπότε οι μπαταρίες του ξεφόρτιζαν. Του σπάει λοιπόν το κατάρτι, έμεινε ακυβέρνητος. Όλα τα πλοία έχουν αντλίες και μπορείς να βγάλεις το νερό.

Επειδή δεν είχε πολλή μπαταρία και έτυχε να έχει συννεφιά και τις δύο ημέρες, που είχε γίνει αυτό και ξεφόρτιζαν οι μπαταρίες. Κάποια στιγμή οι αντλίες σταμάτησαν να βγάζουν το νερό που μπαίνει μέσα στο πλοίο, οπότε σιγά σιγά βούλιαζε και δε μπορούσε να κάνει τίποτα. Το καράβι κυριολεκτικά χτυπιόταν δεξιά και αριστερά. Ο πατέρας μου έπεσε, χτύπησε το ισχίο του και μετά για να μην χτυπήσει περισσότερο τις 24 ώρες που ήταν ακυβέρνητος στην ουσία ξάπλωσε στο πάτωμα του πλοίου ακίνητος απλά για να μην χτυπήσει περισσότερο. Οπότε 24 ώρες ήταν ξαπλωμένος στο πάτωμα.

Όταν τον έφτασαν τον είδαν να βουλιάζει, οπότε έφτασαν όταν έπρεπε. Αν έγινε σε μία ώρα θα ήταν με ένα φουσκωτό μέσα στον Ειρηνικό, που θα ήταν ακόμα πιο επικίνδυνο. Αυτή τη στιγμή ο πατέρας μου είναι μέσα στο αλιευτικό που τον έσωσε, που ψαρεύει τούνες στη μέση του Ειρηνικού. Σε δέκα ημέρες θα είναι πίσω στον Παναμά και μέχρι τότε θα μάθει να ψαρεύει τούνες. Το πρώτο πράγμα που θα κάνει πιστεύω πως είναι να βρει καινούργιο καράβι για να συνεχίσει το ταξίδι του», είπε ο Μάικ Καφετζής το Σάββατο 13/4/24 στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.