Survivor 17/4: Σχεδόν παμψηφεί στον τάκο - Ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Δίκαιο ή άδικο;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 17/4: Σχεδόν παμψηφεί στον τάκο - Ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Οι νικητές από τον σημερινό 17/4 αγώνα ασυλίας στο Survivor ήταν οι κόκκινοι και έτσι οι μαχητές οδηγήθηκαν προς το τέλος του επεισοδίου στο συμβούλιο του νησιού με σκοπό να αναδείξουν τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση 17/4 από το Survivor

Η κάλπη έβγαλε αυτόν ακριβώς τον παίκτη, για τον οποίο σας είχαμε μιλήσει και νωρίτερα! Όπως ήταν λοιπόν φυσικό και επόμενο, οι μαχητές ψήφισαν τον Τζέιμς Καφετζή για την μονομαχία της Πέμπτης 18/4. Ο ίδιος μάλιστα έδειξε να περιμένει το αποτέλεσμα, όταν του ανακοινώθηκα η υποψηφιότητά του - τονίζοντας πως εκείνος ζήτησε να ψηφιστεί μετά τα τελευταία γεγονότα με τον πατέρα του!

Τα πρώτα λόγια της Ασημίνας για το ναυάγιο του πατέρα του Τζέιμς

Την Τετάρτη 17/4 η Ασημίνα Χατζηανδρέου μετέφερε τα συναισθήματά της για την περιπέτεια, που αντιμετώπισε ο πατέρας του Τζέιμς Καφετζή - σε προσωπική της συνέντευξη.

Δείτε επίσης: Survivor spoiler - έκτακτο: Αποχώρησε οικειοθελώς άλλος παίκτης πριν τον Τζέιμς Καφετζή

«Η μοναξιά που ένιωθε αυτός ο άνθρωπος σε μία τρίμετρη βάρκα, αφού είχε βουλιάξει το σκάφος του είναι το χειρότερο πράγμα. Δεν μπορώ να σκεφτώ το τι θα διηγείται από εδώ και πέρα, όλα τα παιδιά λένε ότι θα έχει μια ιστορία να διηγείται και όλα αυτά, αλλά δεν μπορώ να το σκεφτώ έτσι. Το βλέπω πολύ πιο τραγικά», είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.