Survivor trailer 18/4: Η κίνηση της Κατερίνας Δαλάκα που εξοργίζει την Σταυρούλα Χρυσαειδή - «Ξεκουράσου»

Το έπαθλο υπερπαραγωγή πριν αποχωρήσει ο Τζέιμς Καφετζής

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor trailer 18/4: Η κίνηση της Κατερίνας Δαλάκα που εξοργίζει την Σταυρούλα Χρυσαειδή - «Ξεκουράσου»

Η 15η εβδομάδα που το Survivor βρίσκεται στον αέρα του ΣΚΑΙ θα ολοκληρωθεί απόψε 18/4 με ένα πολύ δυνατό επεισόδιο! Όλοι ξέρουμε πως απόψε ο Τζέιμς Καφετζής θα παρατήσει την μονομαχία για να αποχωρήσει ουσιαστικά επειδή εκείνος το θέλει, κι όχι επειδή δεν μπορεί να κερδίσει την μάχη παίρνοντας μαζί του κι άλλους δυο, τον Αλέξη Παππά και τον Σάββα Γκέντσογλου, πράγμα που ο Ατζούν Ιλιτζαλί προσπαθεί και να αλλάξει γι' αυτό και ταξίδεψε εκτάκτως στον Άγιο Δομίνικο (δείτε εδώ περισσότερα).

Αυτά όλα, όμως, προφανώς, και τον χαμό που επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο νησί η παραγωγή δεν είναι διατεθειμένη να τα δείξει γι΄αυτό και στο trailer για το σημερινό επεισόδιο - που άργησε πάρα πολύ να βγει στον αέρα - εστιάζει σε μια νέα κόντρα, αυτή της Σταυρούλας Χρυσαειδή και της Κατερίνας Δαλάκα αλλά και σε έναν συγκλονιστικό στίβο μάχης με έπαθλο ένα εξωπραγματικό ταξίδι. Ο Ατζούν ξεκίνησε τα δικά του, τα καλά, τα γνωστά που συμβαίνουν πάντα μετά το πάρτι της ένωσης.

Ποιος θα κερδίσει απόψε; Σας το έχουμε πει από το πρωί, δείτε το εδώ! Ποιος θα είναι ο τελευταίος υποψήφιος προς αποχώρηση; Γνωρίζουμε ότι είναι κάπως περιττό, αφού ξέρουμε πως θα αποχωρήσει όπως και να έχει ο Τζέιμς αλλά, το ξέρουμε κι αυτό! Δείτε εδώ!

Τι θα δούμε απόψε στο Survivor