My style rocks 18/4: Διπλή αποχώρηση από τον διαγωνισμό - Η παίκτρια που κέρδισε 2.500 ευρώ

Κλάματα και συγκίνηση στο πλατό του ΣΚΑΪ

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
My style rocks 18/4: Διπλή αποχώρηση από τον διαγωνισμό - Η παίκτρια που κέρδισε 2.500 ευρώ

Η επιστροφή των διαγωνιζόμενων της 6ης σεζόν για μία και μόνο εμφάνιση έφερε αναστάτωση αλλά και γέλια στο πλατό του My Style Rocks. Η Απολλεών, η Ελεάνα Δαρίβα, η Ντένη Κουβαράκου, η Διονυσία Κούκιου, η Αμάντα Μανωλάκου, η Μορτασία, η Γεωργία Μπαχούμη και η Χριστιάννα Κοντού απόλαυσαν τη διαδικασία και συμμετείχαν δυναμικά στο σχολιασμό υπερασπιζόμενες τα looks, που φορούσαν αλλά και τη διαγωνιζόμενη που τα προετοίμασε!

Η νικήτρια στο My style rocks και οι δύο παίκτριες που αποχώρησαν

Σε ότι αφορά το σημερινό 18/4 επεισόδιο μετά τον τσακωμό Ζέτας και Νικολίνας ακολούθησε η ανακοίνωση της νικήτριας της εβδομάδας αλλά και η αποχώρηση δύο διαγωνιζόμενων από το My style rocks.

Νικήτρια αναδείχθηκε η Casablanca την οποία στο σημερινό gala συνόδευε η Ντένη Κουβαράκου. Υποψήφιες προς αποχώρηση ήταν η Φωτεινή Μπαρνασά η οποία απουσίαζε επί δύο επεισόδια για προσωπικούς λόγους, η Νατάσα Βελιανίτη και η Δήμητρα Ζαφειρακοπούλου. Με την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων το λόγο πήρε η Μπέττυ Παπανδρέου η οποία για αυτή την εβδομάδα είχε ασυλία. Η διαγωνιζόμενη δήλωσε πως για σοβαρούς προσωπικούς λόγους είναι αναγκασμένη να αποχωρήσει.

Η διαδικασία της αποχώρησης συνεχίστηκε κανονικά με τις διαγωνιζόμενες να αποφασίζουν με τη ψήφο τους ποια διαγωνιζόμενη θέλουν να παραμείνει στο My Style Rocks. Οι ψήφοι μοιράστηκαν ανάμεσα σε Φωτεινή και Δήμητρα με τη διπλή ψήφο της Casablanca να κάνει τη διαφορά και τη Δήμητρα να παραμένει στο διαγωνισμό.

Η κριτική επιτροπή ανακοίνωσε πως μία δεύτερη ευκαιρία στο My Style Rocks θα έχει η Νατάσα και τελικά αποχωρεί η Φωτεινή Μπαρνασά.