Survivor 18/4: Σχεδόν ντέρμπι - Η ομάδα που κέρδισε την 4η ασυλία της εβδομάδας

Μαχητές ή Διάσημοι;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 18/4: Σχεδόν ντέρμπι - Η ομάδα που κέρδισε την 4η ασυλία της εβδομάδας

Πολύ σημαντικός ήταν ο αγώνας της Πέμπτης 18/4 στο Survivor, καθώς οι δύο ομάδες προσπάθησαν με νύχια και με δόντια να ''πάρουν'' την ασυλία με μοναδικό σκοπό να προστατέψουν ένα από τους συμπαίκτες τους.

Η ομάδα που κέρδισε 18/4 την ασυλία στο Survivor

Εχθές 17/4 νίκησαν οι κόκκινοι. Από ψυχολογικής πλευράς λοιπόν, το προβάδισμα να κερδίσουν και την 4η ασυλία της εβδομάδας το είχαν οι κόκκινοι. Εμείς από το Youweekly.gr τα είχαμε πει από νωρίς και εν τέλει με σκορ 12/10 νικητές είναι οι διάσημοι!

Δείτε επίσης: Survivor 18/4: «Κάτι άκουσα...Για εμάς λες;» - Θερμό επεισόδιο ανάμεσα στη Δαλάκα & στον Φάνη μετά τον χλευασμό του

Αυτός είναι ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Σήμερα, είναι δεδομένο πως θα δούμε την οικειοθελή, ουσιαστικά, αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή ο οποίος ναι μεν θα περάσει κανονικά από την διαδικασία της μονομαχίας αφού έβαλε τους συμπαίκτες του εχθές - μετά την ήττα της μπλε ομάδας στην 3η ασυλία - να τον ψηφίσουν, αλλά θα αφήσει το run για να πετύχει την ήττα του. Η ψυχή και το μυαλό του είναι στην οικογένειά του και στον πατέρα του. Δεν τον νοιάζουν ποια ούτε τα τόσα λεφτά που παίρνει την εβδομάδα (δείτε εδώ πόσα είναι αυτά) ούτε να πάει όσο πιο μακριά γίνεται στο Survivor. Τον νοιάζει μόνο να γυρίσει πίσω πια.

Πέρα από αυτό, βέβαια, θα δούμε να αποχωρούν και ο Αλέξης Παππάς με τον Σάββα Γκέντσογλου, μια αποκλειστική είδηση που σας παραθέσαμε και που η αλήθεια είναι σόκαρε ακόμα κι εμάς (δείτε εδώ περισσότερα). Πριν φτάσουμε στο αύριο, ωστόσο, που πραγματικά θα είναι ένα επεισόδιο φωτιά, έχουμε το σήμερα και την 4η ασυλία της εβδομάδας που θα δώσει και τον τέταρτο υποψήφιο.

Όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει οι μπλε θα χάσουν ξανά. Οι ασυλίες αυτή την εβδομάδα μοιράστηκαν στα δυο. Δεν υπάρχουν πολλές επιλογές, λοιπόν. Θοδωρής Τουρκογεώργος. Πήρε κάποιος ψήφους εχθές κι αν ο Τζέιμς δεν είναι ζητήσει να τον ψηφίσουν θα έβγαινε σίγουρα ο Θοδωρής. Ωστόσο κανείς δεν χρειάζεται να φοβάται για κάτι αφού ξέρουμε ήδη ποιος θα αποχωρήσει απόψε...