Masterchef 8 (19/4): Ο παίκτης που πήρε προβάδισμα στην πρώτη δοκιμασία αποχώρησης

Αλέξανδρος, Χρήστος ή Ηλίας;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Masterchef 8 (19/4): Ο παίκτης που πήρε προβάδισμα στην πρώτη δοκιμασία αποχώρησης

Την Παρασκευή 19/4 οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Masterchef, Αλέξανδρος, Χρήστος και Ηλίας θα έπρεπε να έρθουν αντιμέτωποι με δύο δοκιμασίες διεκδικώντας την παραμονή τους στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Η πρώτη δοκιμασία απαιτούσε δημιουργικότητα. Οι τρεις παίκτες έπρεπε να φτιάξουν από μία δημιουργική σαλάτα, την οποία στη συνέχεια δοκίμασαν οι κριτές. Από την πρώτη δοκιμασία η καλύτερη προσπάθεια θα έπαιρνε δύο πόντους, έναν πόντο θα έπαιρνε η δεύτερη και η πιο αδύναμη προσπάθεια έχει το μειονέκτημα να μπει χωρίς κανένα βαθμό στη δοκιμασία αντιγραφής πιάτου.

Δείτε επίσης: MasterChef 8 (9/4): «Εγώ με αυτό το κούρεμα δεν θα ήμουν χαρούμενος» - Αμηχανία με το αστείο του Σωτήρη Κοντιζά

Ο παίκτης με το καλύτερο πιάτο την Παρασκευή 19/4 στο Masterchef

Η καλύτερη σαλάτα λοιπόν ήταν αυτή του Αλέξανδρου, στον οποίο πήγαν και οι δύο πόντοι. Στη συνέχεια, οι κριτές ανακοίνωσαν πως ο ένας πόντος πηγαίνει στον Ηλία και επομένως με μηδέν πόντους, η χειρότερη σαλάτα ήταν αυτή του Χρήστου.

Ποιοι κέρδισαν το silver award

Μετά την πολυσυζητημένη 16/4 αποχώρηση (δείτε εδώ), ο Λευτέρης ήταν ήδη στον εξώστη και περίμενε να ανέβουν πάνω μαζί του άλλοι δύο συμπαίκτες του. Οι 5 δυάδες έβαλαν τα δυνατά τους και στη συνέχεια οι κριτές δοκίμασαν τα πιάτα τους.

Εν τέλει, αποφασίστηκε πως το Silver Award, το 3ο μεγαλύτερο έπαθλο του Masterchef αξίας 20.000 ευρώ πήραν οι κίτρινοι, που δεν είναι άλλοι από τη Χριστίνα και τον Μάριο!