Survivor spoiler: Πότε θα προβληθεί η οικειοθελής αποχώρηση του Αλέξη Παππά

Και ακολουθεί άλλη μία...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor spoiler: Πότε θα προβληθεί η οικειοθελής αποχώρηση του Αλέξη Παππά

Μία σειρά από σοκαριστικά γεγονότα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες στο Survivor, καθώς μετά την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή, την οποία επιδίωξε ο ίδιος ώστε να βρεθεί άμεσα στο πλευρό του πατέρα του μετά το ναυάγιο (δείτε εδώ την κοινή τους φωτογραφία μόλις συναντήθηκαν), ακολουθεί η οικειοθελής αποχώρηση του Αλέξη Παππά και του Σάββα Γκέντσογλου.

Οι λόγοι που τους οδήγησαν σε αυτή την απόφαση είναι μέχρι στιγμής άγνωστοι, όμως μόλις ενημερωθούμε από την πηγή μας για όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ώρες στον Άγιο Δομίνικο θα σας ενημερώσουμε άμεσα. Αυτό που γνωρίζουμε με σιγουριά, ωστόσο, μέχρι στιγμής και μπορούμε να το ανακοινώσουμε είναι το πότε θα προβληθεί η οικειοθελής αποχώρηση του παίκτη της κόκκινης ομάδας.

Πότε θα αποχωρήσει οικειοθελώς ο Αλέξης Παππάς από το Survivor

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, λοιπόν, ο Αλέξης Παππάς θα "σκάσει" την ανακοίνωση "βόμβα" για τους συμπαίκτες, αλλά και τους αντιπάλους του στο επεισόδιο που θα βγει στον αέρα την Κυριακή 21 Απριλίου. Λίγο μετά το πάρτι της ένωσης όλα άλλαξαν δραματικά...

Δείτε επίσης: Τους τραβούσε η κάμερα από μακριά κι εκείνοι δεν το πήραν χαμπάρι - Οι πολύ τρυφερές στιγμές της Χρύσας Χατζηγεωργίου και του Φάνη Μπολέτση

Αλέξης Παππάς αποχώρηση Survivor

Μαζικές απολύσεις στην παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί;

Ο κακός χαμός επικρατεί στον Άγιο Δομίνικο από τις μαζικές αποχωρήσεις παικτών, με πρώτη και καλύτερη εκείνη του Τζέιμς Καφετζή, που παρακολουθήσαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, με τον Ατζούν Ιλιτζαλί να είναι έξαλλος και να ταξιδεύει άρον άρον για Άγιο Δομίνικο.

Μπορεί ο Ατζούν Ιλιτζαλί να έχει πάρα πολλές δραστηριότητες, όντας ο κορυφαίος επιχειρηματίας στην Τουρκία, ωστόσο άφησε στην άκρη όλες του τις δουλειές και έφυγε επειγόντως για Άγιο Δομίνικο εξαιτίας του ελληνικού κύκλου του Survivor.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί είναι έξαλλος με την παραγωγή για το γεγονός πως βγήκαν προς τα έξω οι μαζικές αποχωρήσεις των παικτών και δείχνει αγανακτισμένος και αποφασισμένος ακόμα και για το πιο ακραίο σενάριο. Δηλαδή να βάλει πρόωρο τέλος στο Survivor και να κλείσει τον φετινό κύκλο πολύ πιο σύντομα από ότι προοριζόταν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr μάλιστα o Ατζούν Ιλιτζαλί πρόκειται να προχωρήσει σε μαζικές απολύσεις στην παραγωγή για το γεγονός πως διέρρευσαν οι αποχωρήσεις ενώ αναμένεται να τρίξει τα δόντια και στους παίκτες που απειλούν με αποχωρήσεις.

Το γεγονός ωστόσο ότι μέσα στο Survivor έχουν... διαβάστε την συνέχεια εδώ.