Survivor trailer 25/4: Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Τελικά ισχύει...

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor trailer 25/4: Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Η 16η εβδομάδα του Survivor ολοκληρώνεται απόψε 25/4 με ένα επεισόδιο που θα τα έχει όλα. Μετά από κάποιες δύσκολες ημέρες που διένυσαν οι Κόκκινοι, επιτέλους το βράδυ της Τετάρτης 24/4 κατάφεραν να σηκώσουν κεφάλι και κέρδισαν μια από τις 4 ασυλίες της εβδομάδας.

Απόψε, λοιπόν, θα έχουν τρία άτομα από την ομάδα τους στην μονομαχία... Γιάννης Περπατάρης, Δώρα Νικολή και Χριστόφορος Ταξίδης. Από την άλλη, δε, οι μπλε έχουν να αγχωθούν μόνο για τον Θοδωρή Τουρκογεώργο ο οποίος ψηφίστηκε εχθές μετά την ήττα τους. Ποιος θα αποχωρήσει; Το Youweekly.gr γνωρίζει ήδη (δείτε εδώ) αλλά πριν δούμε την αποχώρηση θα προηγηθεί το έπαθλο "φωτιά" για το οποίο και οι δυο ομάδες θα δώσουν και την ψυχή τους στον στίβο μάχης απόψε.

Το Youweekly.gr επιβεβαιώθηκε από το ίδιο το trailer και τον Γιώργο Λιανό - για ακόμα μια φορά - αφού πρώτοι εχθές σας αποκαλύψαμε πως η ομάδα που θα κερδίσει σήμερα θα πετάξει για Νέα Υόρκη! Αν περιμένετε να δείτε ήρεμο αγώνα απόψε, τσάμπα περιμένετε... Οι δυο ομάδες μεταξύ τους έχουν μεγάλα θέματα, ειδικά μετά τα όσα έγιναν εχθές με Περπατάρη και Ταλαδιάνο (δείτε εδώ τι ακριβώς συνέβη) το κλίμα θα είναι πολύ τεταμένο.

Δείτε εδώ ποια ομάδα κερδίζει απόψε το ταξίδι στη Νέα Υόρκη!

Τι θα δούμε απόψε 25/4 στο Survivor