Survivor spoiler: Έρχεται ένα από τα πιο ακριβά δώρα - Αυτό είναι!

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor spoiler: Έρχεται ένα από τα πιο ακριβά δώρα - Αυτό είναι!

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει αποδείξει πως δεν είναι... τσιγγούνης! Αυτό φαίνεται τόσο από τα χρήματα που δίνει εβδομαδιαίως στους παίκτες (δείτε με πόσα αποχώρησε οικειοθελώς ο Αλέξης Παππάς) αλλά και από τα δώρα που δίνει στα έπαθλα. Για παράδειγμα σε κάθε κύκλο δεν γίνεται να μην πάνε οι παίκτες έστω και ένα ταξίδι, ενώ στα πάρτι της ένωσης καλεί κορυφαίους τραγουδιστές (δείτε τον χαμό που έκανε ο Σάκης Ρουβάς).

Μάλιστα, απόψε 25/4 στο επεισόδιο που θα προβληθεί, πριν αγωνιστούν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση (δείτε ποιος θα φύγει), οι δυο ομάδες θα μονομαχήσουν σε ένα δύσκολο στίβο μάχης ώστε εκείνη που θα κερδίσει να πάει και το ταξίδι στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ... την Νέα Υόρκη.

Και όμως, ο Ατζούν θα τους πάει μέχρι στην Αμερική όπου θα περάσουν μερικές ημέρες χαλάρωσης και διασκέδασης, ενώ θα δουν τα πιο μαγευτικές μέρη της πόλης - δείτε όμως ποια ομάδα θα κερδίσει.

Δεν έχουν τέλος τα ακριβά δώρα στο Survivor

Survivor spoiler

Αυτό το δώρο όμως που θα έρθει στα επόμενα επεισόδια του Survivor, το θέλουν επίσης όλοι οι παίκτες και θα τα δώσουν όλα για όλα με σκοπό να το κερδίσουν. Και όχι, δεν είναι ταξίδι ή κάποια βόλτα κάπου...

Σε κάθε κύκλο ο Ατζούν Ιλιτζαλί δεν γίνεται να μην δώσει έστω ένα αυτοκίνητο! Και φέτος λοιπόν, ένας παίκτης θα σταθεί τυχερός και μόλις γυρίσει πίσω στην Ελλάδα θα τον περιμένει ένα ολοκαίνουργιο αμάξι με όλα τα κομφόρ.

Να σημειώσουμε πως πέρσι στο Survivor All Star είχαν δοθεί δυο αυτοκίνητο. Το ένα το είχε κερδίσει ο Σάκης Κατσούλης και το άλλο η Σταυρούλα Χρυσαειδή. Η δεύτερη μάλιστα, που ξέρετε μπορεί να το κερδίσει και... δεύτερη φορά