Survivor: Πόσα κιλά έχασε μέσα σε 3 μήνες ο Αλέξης Παππάς - Το 2021 είχε χάσει 14, ενώ τώρα...

Δεν τα λες και λίγα...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor: Πόσα κιλά έχασε μέσα σε 3 μήνες ο Αλέξης Παππάς - Το 2021 είχε χάσει 14, ενώ τώρα...

Ο Αλέξης Παπάς παρευρέθηκε την Κυριακή 28/4 στο πλατό της εκπομπής Γειά Σου με τον πρώην παίκτη Survivor να μιλάει αναλυτικά για τους λόγους, που τον ώθησαν να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι (δείτε εδώ).

Πριν όμως μπει σε λεπτομέρειες για την παραμονή του στο ριάλιτι, ο ηθοποιός δεν μπόρεσε να μην απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικές με τις κακουχίες που έζησε στο Survivor, την πείνα που υπέστη και εν τέλει τα κιλά που έχασε.

Θυμίζουμε εδώ, πως ο Αλέξης Παππάς είχε λάβει συμμετοχή στο ριάλιτι και το 2021. Αυτήν την φορά παρέμεινε στο Survivor για 15 εβδομάδες, σχεδόν 3 μήνες και έτσι έχασε λίγα λιγότερα κιλά από το παιχνίδι του 2021.

Σε κάθε περίπτωση, ο Παππάς δείχνει ανανεωμένος (δείτε τον εδώ να κουρεύεται με την αποχώρησή του) και έτοιμος να συνεχίσει την ζωή του από εκεί που την είχε αφήσει.

Δείτε επίσης: Survivor: Ο Τζέιμς πήρε παραπάνω - Πόσα λεφτά κέρδισε ο Αλέξης Παππάς για 15 εβδομάδες στο παιχνίδι

Οι δηλώσεις του Αλέξη Παππά για τα κιλά που έχασε στο Survivor

«Στο Survivor ήμουν...πεινάσαμε! Εγώ έχασα 12 κιλά συνολικά, βέβαια στο 2021 είχε χάσει 14 κιλά. Τότε είχε λίγο πιο πολύ ταλαιπωρία. Το γεγονός ότι δεν ξέρεις, πως θα κινηθεί η καθημερινότητά σου, σου βγάζει και ένα στρες. Υπάρχει έντονη ανασφάλεια για το πότε θα ξαναφάς», είπε ο Αλέξης Παππάς.