Survivor 30/4: Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση - Έφυγε ξαφνικά ο Σταμάτης από το συμβούλιο

«Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor 30/4: Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση - Έφυγε ξαφνικά ο Σταμάτης από το συμβούλιο

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor έφτασε στο τέλος του το βράδυ της Τρίτης 30 Απριλίου, μετά από ένα ακόμη συμβούλιο, από το οποίο αναδείχθηκε ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα. Οι κόκκινοι είναι εκείνοι που εξαιτίας της ήττας τους, κλήθηκαν να ψηφίσουν ξανά.

Πριν, όμως, ψηφίσουν, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο Σταμάτης Ταλιαδιανός αποχώρησε ξαφνικά από το συμβούλιο, διότι δεν αισθανόταν καθόλου καλά. Ήδη από την αρχή του αποψινού αγώνα αντιμετώπιζε προβλήματα και υπήρχε περίπτωση να μείνει εκτός, όμως έμεινε για να παλέψει και τα κατάφερε. Ευτυχώς δεν ήταν κάτι σημαντικό και λίγο αργότερα επανήλθε.

Δείτε επίσης: Τους έπιασε η παραγωγή να κλέβουν στο δάσος - «Φεύγω από το παιχνίδι»

Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα από το Survivor

Οι διάσημοι, λοιπόν, οδηγήθηκαν στην κάλπη και έγραψαν το όνομα του συμπαίκτη τους που θα οδηγηθεί σε μονομαχία την Πέμπτη 2/5. Όπως το youweekly.gr είχε αποκαλύψει ώρες νωρίτερα, η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι η νέα υποψήφια και παρά τον τραυματισμό της, θα πρέπει να δείξει πως αξίζει να μείνει παραπάνω στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Το ζήτησα από την ομάδα μου. Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη», είπε χαρακτηριστικά, εξηγώντας πως δεν γίνεται να μένει άλλο στον πάγκο και να δικαιολογείται συνέχεια, κάτι με το οποίο συμφώνησαν και οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας της..

Δείτε επίσης: Η Σταυρούλα Χρυσαειδή γυρνάει Ελλάδα; Τελευταία εξέλιξη!