Survivor 2024: Αυτή η ομάδα κέρδισε το εισιτήριο για το Κουρασάο – Ποιοι δεν θα ταξιδέψουν

Έφεραν πόντους, αλλά θα μείνουν στον Άγιο Δομίνικο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024: Αυτή η ομάδα κέρδισε το εισιτήριο για το Κουρασάο – Ποιοι δεν θα ταξιδέψουν

Έναν διαφορετικό αγώνα είδαμε στο αποψινό (2/5) επεισόδιο του Survivor, με Κόκκινους και Μπλε να διαγωνίζονται για ένα μεγάλο έπαθλο. Ένα ταξίδι στο Κουρασάο περίμενε τους νικητές, η έκπληξη ωστόσο ήταν στις συνθέσεις των δύο ομάδων που αποτελούνταν από Έλληνες αλλά και Τούρκους παίκτες, από την αντίστοιχη εκδοχή του reality επιβίωσης στη γειτονική χώρα.

Οι συμμετέχοντες τα έδωσαν όλα, ωστόσο, ο αγώνας κατέληξε να παίρνει μία συγκεκριμένη πορεία μέχρι τέλος αφού μία από τις δύο ομάδες απέκτησε ισχυρό προβάδισμα εξαρχής και το διατήρησε παρά τις έντονες προσπάθειες από τους αντιπάλους. Σημειώνεται ότι πριν τον αγώνα, ο Τούρκος παραγωγός του Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί απηύθυνε χαιρετισμό στα ελληνικά στις δύο ομάδες, ενώ μίλησε με άκρως κολακευτικά λόγια για την Κατερίνα Δαλάκα.

Δείτε επίσης: Survivor 2024 – Ο Ατζούν Ιλιτζαλί έπλεξε το εγκώμιο της Κατερίνας Δαλάκα: «Από τα μάτια της καταλαβαίνετε το πάθος...»

Δύο παίκτες από τη νικήτρια ομάδα του Survivor δεν ταξιδεύουν σίγουρα

Παρά τη βροχή και τις έντονες καιρικές συνθήκες, ο αγώνας ολοκληρώθηκε χωρίς σημαντικά εμπόδια, με δυνατές επιδόσεις από τους Έλληνες συμμετέχοντες και νίκες που κρίθηκαν στο νήμα. Για την ακρίβεια επιστρατεύτηκε ακόμα και η χρήση του VAR για να δουν ποιος πέτυχε πρώτος τον στόχο ανάμεσα σε Ντάνιελ Νούρκα και Ατακάν.

Νικήτρια ήταν τελικά η Μπλε ομάδα με τελικό σκορ 12-8. Οι ομάδες ήταν μικτές, οπότε Έλληνες και Τούρκοι παίκτες σφραγίζουν τα εισιτήριά τους με ορισμένους αστερίσκους. Δύο Τούρκοι παίκτες δεν θα πάνε στο Κουρασάο, καθώς ο ένας δεν έχει βίζα, ενώ ο άλλος είναι μόνιμα (!) τιμωρημένος, παρόλα αυτά έφερε δύο πόντους στην ομάδα του. Την ίδια στιγμή, κι ένας Έλληνας δεν θα κάνει αυτό το ταξίδι. Διαβάστε εδώ ποιος είναι αυτός.