Survivor 2024 – Έχασε το ταξίδι στο Κουρασάο και επιστρέφει στην Ελλάδα: Δείτε ποιος αποχώρησε

Ανάμεικτα συναισθήματα για τον μονομάχο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024 – Έχασε το ταξίδι στο Κουρασάο και επιστρέφει στην Ελλάδα: Δείτε ποιος αποχώρησε

Ένα επεισόδιο που τα είχε όλα παρακολουθήσαμε απόψε στο Survivor. Μετά τον μεικτό αγώνα ανάμεσα σε Έλληνες και Τούρκους παίκτες, ήρθε η ώρα της τελικής μονομαχίας. Με δεδομένο ότι το ταξίδι που κέρδισαν οι Μπλε στο Κουρασάο θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες, ο παίκτης που αποχώρησε σήμερα δεν θα ταξιδέψει στον εξωτικό προορισμό της Καραϊβικής για Πάσχα, αλλά στην εξωτική... Αθήνα.

Γιώργος Παπαχαραλάμπους, Αναστασία Τσέρου, Θοδωρής Τουρκογεώργος και Ασημίνα Χατζηανδρέου αγωνίστηκαν για την παραμονή στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, αλλά ένας θα έπρεπε να αποχωρήσει... Παρά τον τραυματισμό της, η Ασημίνα κέρδισε σχετικά άνετα τη μονομαχία της με την Αναστασία, ενώ εξίσου γρήγορα «καθάρισε» και ο Γιώργος με τον Θοδωρή. Ο κλήρος έπεσε στους δύο Μπλε Survivors.

Δείτε επίσης: Survivor 2024 – Ο Ατζούν Ιλιτζαλί έπλεξε το εγκώμιο της Κατερίνας Δαλάκα: «Από τα μάτια της καταλαβαίνετε το πάθος...»

Ο μονομάχος που αποχώρησε από το Survivor δήλωσε γεμάτος από εμπειρίες

Κι εκεί τα πράγματα τελείωσαν σχετικά γρήγορα, ωστόσο, αφού ο Θοδωρής Τουρκογεώργος έδειξε ξεκάθαρα επηρεασμένος από το άστοχο σερί του και ηττήθηκε με 4-0 από την Αναστασία Τσέρου. Έτσι παίρνει το αεροπλάνο της επιστροφής για την Ελλάδα, για να κάνει Πάσχα με την οικογένειά του, τη σύζυγό του και τη νεογέννητη κόρη του. Γι' αυτό το λόγο και ο παίκτης του Survivor φάνηκε να μην μετανιώνει που αφήνει πίσω του τον Άγιο Δομίνικο.

«Τι να πρωτοπώ... Κατ' αρχάς ευχαριστώ για το ταξίδι που θα ζήσω στην Ελλάδα, στενοχωριέμαι που δεν θα είμαι με τα παιδιά. Εκτιμώ πολύ τα καλά λόγια που λένε, είχαμε ευχάριστες και δυσάρεστες στιγμές, έτσι είναι το Survivor. Φεύγω γεμάτος εμπειρίες. Νόμιζα ότι θα κάτσω το πολύ δύο εβδομάδες, τελικά κάθισα 12 και είναι μεγάλο επίτευγμα για εμένα. Δεν έχω λόγια, θέλω να ευχαριστήσω όλη την Μπλε και την Κόκκινη ομάδα, συμπαίκτες παλιούς και νέους, με έχουν υποστηρίξει όλοι σε ευκολίες και δυσκολίες. Από εδώ κερδίζω μόνο φίλους», είπε στις δηλώσεις του, απερχόμενος ο Θοδωρής Τουρκογεώργος, ενώ προβλέπει ότι νικητής θα είναι ο Φάνης Μπολέτσης.