J2US 25/5: «Να ζήσει, που παντρεύεται αύριο!» - Ο Νίκος Κοκλώνης επιβεβαίωσε τον γάμο πολύ αγαπημένου Έλληνα τραγουδιστή

''Έσκασαν'' τα ευχάριστα νέα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
J2US 25/5: «Να ζήσει, που παντρεύεται αύριο!» - Ο Νίκος Κοκλώνης επιβεβαίωσε τον γάμο πολύ αγαπημένου Έλληνα τραγουδιστή

Το Σάββατο 25/5 ο Νίκος Κοκλώνης έστειλε ευχές μέσα από το πλατό του Just the 2 of us σε ένα γνωστό και πολύ αγαπημένο Έλληνα τραγουδιστή, ο οποίος αναμένεται να ανέβει πολύ σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η είδηση έχει διαρρεύσει από την Παρασκευή 24/5 και μέχρι πρότινος δεν έχει επιβεβαιωθεί από το περιβάλλον του τραγουδιστή και της μέλλουσας συζύγου του. Ο Νίκος Κοκλώνης λοιπόν, δεν έστειλε απλά τις ευχές του αλλά επιβεβαίωσε με τον τρόπο και τα ευχάριστα!

Ο λόγος για τον Κώστα Καραφώτη και την αγαπημένη του Καίτη Μάνου, οι οποίοι θα παντρευτούν αύριο, Κυριακή 26/5 χωρίς να έχει διαρρεύσει μέχρι την τελευταία στιγμή η είδηση του μυστηρίου (δείτε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες για τον γάμο και την σύντροφο του τραγουδιστή).

Οι ευχές του Νίκου Κοκλώνη για τον τραγουδιστή που θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

«Επιστρέψαμε κυρίες και κύριοι. Να πούμε και στον Κώστα Καραφώτη να ζήσει, που παντρεύεται αύριο. Στον δικό μας τον Κώστα!», είπε ο Νίκος Κοκλώνης.

Ο μέλλων γαμπρός, Κώστας Καραφώτης έχει μιλήσει δημόσια για τη σύντροφό του και μάλιστα έχει αναφερθεί και στη διαφορά ηλικίας, που τους χωρίζει: «Ο γάμος είναι κάτι που θα μου άρεσε. Θα ήθελα να κάνω οικογένεια, έχω καλές βάσεις από τη δική μου. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη συγκατοίκηση, είναι υπεροχή. Εξαρτάται σε ποια φάση της ζωής σου και σε τι ηλικία, αν μπορούν να υπάρξουν κοινά σε δυο ανθρώπους με διαφορά ηλικίας ή όχι. Αυτήν την στιγμή έχω 11 χρόνια διαφορά ηλικίας με τη σύντροφό μου», είχε πει ο τραγουδιστής στις 9/11/23 στην εκπομπή Mega Καλημέρα (δείτε εδώ όλη τη συνέντευξή του).