Survivor 26/5: Στον τάκο μαζί με Δώρα & Παπαχαραλάμπους - Ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση της εβδομάδας

Στενεύουν τα περιθώρια!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 26/5: Στον τάκο μαζί με Δώρα & Παπαχαραλάμπους - Ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση της εβδομάδας

Όσο φτάνουμε προς το τέλος του φετινού Survivor βλέπουμε οι κανονισμοί να έχουν αλλάξει. Έτσι λοιπόν στις τελευταίες δύο μονομαχίες δεν υπήρξε αποχώρηση παίκτη, απλώς ο ηττημένος τέθηκε αυτόματα υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση της εβδομάδας 26/5 από το Survivor

Θυμίζουμε εδώ, πως υποψήφιοι μέχρι στιγμής είναι η Δώρα Νικολή και ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους. Από τη σημερινή 26/5 ψηφοφορία των κόκκινων θα προέκυπτε ο νέος υποψήφιος! Στο σημείο αυτό που έχει φτάσει το παιχνίδι οι επιλογές είναι περιορισμένες. Έτσι λοιπόν, όπως πολύ σωστά σας μεταφέραμε νωρίτερα από το Youweekly.gr τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Χριστόφορος Ταξίδης.

Δείτε επίσης: Survivor 26/5: Ούρλιαζε από τον πόνο - Τραγικές εικόνες με τον τραυματισμό του Φάνη Μπολέτση στον αγώνα

Και μιας και φτάνουμε προς το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης θα μιλήσουμε για την πιο πιθανή τελική τριάδα! Φέτος που το ριάλιτι ήταν Διάσημοι - Μαχητές, είχε πολλές ανατροπές. Με μεγαλύτερες τις απανωτές οικειοθελείς αποχωρήσεις παικτών κυρίως των Διασήμων. Τελευταία μάλιστα ήταν της Σταυρούλας Χρυσαειδή.

Σχεδόν όλοι οι παίκτες που έχουν μείνει πίσω στην Δομινικανή Δημοκρατίας είναι καλοί αγωνιστικά. Βέβαια, τελευταίος στα στατιστικά βρίσκεται ο Χριστόφορος Ταξίδης με 36,36% επιτυχία, με 4 νίκες και 7 ήττες στους 11 αγώνες που έχει παίξει.

Όσον αφορά όμως τους παίκτες που οδεύουν προς την τριάδα του τελικού, νομίζω τους γνωρίζουμε όλοι καθώς φαίνεται από τις επιδόσεις τους στα παιχνίδια.

Σύμφωνα λοιπόν με τα στατιστικά, η τριάδα είναι η εξής: Φάνης Μπολέτσης με ποσοστό 80%, Κατερίνα Δαλάκα με 68,89% και Γιώργος Γκιουλέκας με 63% είναι από τους καλύτερους αγωνιστικά παίκτες και πρώτοι στην κατάταξη με τις νίκες. Να σημειωθεί ωστόσο πως τα στατιστικά αυτά είναι από την πρώτη ημέρα που μπήκε ο κάθε παίκτης στο παιχνίδι.