Survivor spoiler 26/5: ΟΠΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΣ - Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση της εβδομάδας

Βγήκε στον τάκο...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor spoiler 26/5: ΟΠΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΣ - Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση της εβδομάδας

Τα περιθώρια στο Survivor στενεύουν μιας και φτάνουμε σιγά σιγά προς το τέλος του φετινού ριάλιτι επιβίωσης. Έτσι λοιπόν, όσοι παίκτες έχουν παραμείνει στο παιχνίδι είναι σίγουρα πολύ καλοί αγωνιστικά, συνεπώς τα κριτήρια σε ότι αφορά την υποψηφιότητα δεν γίνεται να είναι αμιγώς αγωνιστικά.

Σήμερα, Κυριακή 26/5 το Survivor επιστρέφει με το πρώτο επεισόδιο της εβδομάδας. Μπλε και Κόκκινοι θα αγωνιστούν στην πρώτη ασυλία και έτσι με βάση τους ηττημένους θα ακολουθήσει η πρώτη υποψηφιότητα προς αποχώρηση της εβδομάδας.

Από το trailer που κυκλοφόρησε παίρνουμε μια πρώτη ιδέα για όσα θα διαδραματιστούν στο στίβο μάχης! Ο τραυμαρτισμός του Φάνη θα μας απασχολήσει και ίσως φέρει ανατροπές στα επόμενα επεισόδια (δείτε εδώ το σημερινό trailer).

Δείτε επίσης: Survivor spoiler 26/5: ΑΝΑΤΡΟΠΑΡΑ! Η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση 26/5 από το Survivor

 Survivor spoiler - 26/5 - Υποψήφιος

Αφού λοιπόν οι μπλε θα κερδίσουν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, παρά το ατύχημα του Φάνη, που κάποιοι θεωρούσαν ότι θα κοστίσει την νίκη στην ομάδα - θα δούμε επομένως, τους κόκκινους να πηγαίνουν στο συμβούλιο του νησιού και να είναι στην άχαρη θέση να πρέπει να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους υποψήφιο προς αποχώρηση.

Δείτε επίσης: Ασημίνα Χατζηανδρέου: H ανάρτηση για τον τραυματισμό του Μπολέτση στο Survivor - «Ξέρω ότι κρίθηκα πολύ...»

Οι επιλογές, όπως είπαμε και παραπάνω δεν είναι πολλές. Έτσι λοιπόν, για σήμερα θα δούμε να βγαίνει στον τάκο με βάση το αποτέλεσμα της κάλπης ο Χριστόφορος Ταξίδης.