Survivor 26/5: Ούρλιαζε από τον πόνο - Τραγικές εικόνες με τον τραυματισμό του Φάνη Μπολέτση στον αγώνα

«Ίσως δεν ήταν γραφτό...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 26/5: Ούρλιαζε από τον πόνο - Τραγικές εικόνες με τον τραυματισμό του Φάνη Μπολέτση στον αγώνα

Πρωτοφανείς σκηνές πόνου και θλίψης είδαμε το βράδυ της Κυριακής 26/5 στο Survivor με τον Φάνη Μπολέτση να τραυματίζεται πολύ σοβαρά στον τελευταίο αγώνα, που έτρεξε φέρνοντας στον τελικό πόντο στους μπλε (δείτε εδώ).

Ο παίκτης χτύπησε ξανά τον ώμο του με αποτέλεσμα να βγει από τη θέση του και να μπει ξανά. Όπως βλέπουμε και στο βίντεο ο παίκτης με το που λήγει ο αγώνας πέφτει στο έδαφος και ξεσπάει σε κλάματα από τον έντονο πόνο.

Είναι γεγονός, πως δεν έχουμε δει ξανά τον Φάνη σε αντίστοιχη - δύσκολη κατάσταση! Οι παίκτες και από τις δύο ομάδες μάλιστα τον παραδέχτηκαν, που παρά τον τραυματισμό του, εκείνος συνέχισε να αγωνίζεται για τη νίκη.

Δείτε επίσης: Ασημίνα Χατζηανδρέου: H ανάρτηση για τον τραυματισμό του Μπολέτση στο Survivor - «Ξέρω ότι κρίθηκα πολύ...»

Ο σοβαρός τραυματισμός του Φάνη την Κυριακή 26/5 στο Survivor

«Ένα roller coaster συναισθημάτων. Ξέρω ότι δεν έβαλα βάρος στο χέρι μου και έπαθα το ίδιο πράγμα. Βγήκε και μπήκε ο ώμος μου. Σε όλους τους αγώνες έπαιζα με το ένα χέρι. Η αλήθεια είναι ότι είχα πει ό,τι και να γίνει με το χέρι μου θα το παλέψω. Την πρώτη ημέρα που μπήκα στο παιχνίδι το έκανα για εμένα, για την τρέλα. Δεν ξέρω αν θα μπορώ να το κάνω με το ίδιο πάθος. Με ένα μικρό λάθος υπάρχει η περίπτωση να γίνει ακρίβως το ίδιο που έγινε με το χέρι μου. Ελπίζω να γίνω καλά, θα το παλέψω μέχρι τέλους όποια και αν είναι η κατάληξη, αλλά αν είναι να φύγω θα φύγω χαρούμενος. Ίσως δεν ήταν γραφτό, αλλά όπως και να έχει θα το παλέψω», είπε μεταξύ άλλων ο Φάνης Μπολέτσης.