Ένα συναισθηματικό roller coaster ζουν τις τελευταίες εβδομάδες οι παίκτες του Survivor, καθώς βρίσκονται ένα βήμα πριν από τον Μεγάλο Τελικό, ωστόσο οι μονομαχίες συνεχίζονται κανονικά και απαιτούν το 110% από τον καθένα. Γιώργος Γκιουλέκας, Δώρα Νικολή και Χριστόφορος Ταξίδης πήραν θέση στην έναρξη, με έναν απ’ τους τρεις να παίρνει στο τέλος τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα.
Αν και το φαβορί ήταν ο Γκιουλέκας, τελικά η Δώρα έκανε την ανατροπή και έβαλε τα γυαλιά στους δύο νέους. Η παίκτρια των Μπλε πήρε ισχυρό προβάδισμα στην τριπλή μονομαχία και το κράτησε μέχρι τέλους, καθώς έγινε η πρώτη που κέρδισε την παραμονή της στο Survivor, εκπλήσσοντας τους πάντες.
Δείτε επίσης: Survivor 2024: Η Δώρα παραπονιέται για την γκρίνια του Γκιουλέκα και ο Χριστόφορος αποκαλύπτει το σχέδιο εναντίον της
Πάντως ο παίκτης που αποχώρησε απ’ το Survivor 2024 ήταν γνωστός
Κάπου εκεί τελείωσαν οι ανατροπές, ωστόσο, καθώς από τις αρχές της εβδομάδας γνωρίζαμε πως βρίσκεται στο ξενοδοχείο όπου μένουν οι παίκτες που αποχωρούν από το Survivor. Ο Γιώργος προηγήθηκε με 5-1 και παρότι ο Χριστόφορος δεν τα παράτησε, προσπαθώντας να μειώσει τη μεταξύ τους διαφορά, τελικά οι δυνάμεις του τον πρόδωσαν.
Λογικό, καθώς πέρα από τα στατιστικά, τις τελευταίες εβδομάδες δίνει σερί μονομαχίες και δεν γινόταν να αντέξει επ’ αόριστον. Κάθε φορά που έπρεπε να ψηφίσει η Κόκκινη ομάδα, ήταν ο πρώτος που έβγαινε στον τάκο και συνεχόμενα υποψήφιος στο Survivor -μέχρι και ο ίδιος έχασε το μέτρημα.
Ο Χριστόφορος Ταξίδης αποχώρησε λίγο πριν από την πεντάδα του Survivor, παρόλα αυτά κέρδισε το χειροκρότημα από τους συμπαίκτες του για την αγωνιστικότητα που έδειξε και τη δύναμη απέναντι στις δυσκολίες. Και ο ίδιος εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τις επιδόσεις του μέχρι σήμερα παρά το αποτέλεσμα.
«Στενοχωριέμαι που θα χάσω αυτά τα “λαμόγια”, το ένα με έστειλε σπίτι. Η Δώρα ήταν εξαιρετική σήμερα. Δεν ξέρω τι κρατάω από το παιχνίδι, ξέρω όμως ότι πολλά κρατάει το παιχνίδι από μένα», σημείωσε ο Χριστόφορος Ταξίδης μετά την ήττα του στο Survivor. Όπως είπε χαρακτηριστικά, θέλει να δει στον τελικό την Κατερίνα Δαλάκα και τον Γιώργο Γκιουλέκα, που απέμειναν από τους Κόκκινους.