Στοργή (11/11): Θα δακρύσουν οι τηλεθεατές - Οι δυο σκηνές απόψε που θα συγκλονίσουν

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στοργή (11/11): Θα δακρύσουν οι τηλεθεατές - Οι δυο σκηνές απόψε που θα συγκλονίσουν

Σήμερα Παρασκευή 11/11 μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ, θα προβληθεί το 8ο επεισόδιο της σειράς Στοργή. Από το trailer και μόνο λοιπόν, καταλαβαίνει κανείς πως απόψε οι τηλεθεατές θα ανατριχιάσουν με τις συγκλονιστικές ερμηνείες των ηθοποιών.

Να σημειωθεί πως η σειρά έχει αποθεωθεί από το twitter - δείτε εδώ μερικά tweets.

Οι σημερινές 11/11 εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ, Στοργή

Eπεισόδιο 08

«Μαργαρίτα». Ο Σάκης ο Μόρτης ανοίγει την καρδιά του στη Γιατρό, η οποία συγκλονίζεται από την ιστορία του. Ο σύζυγος της Γιατρού, ο Απόστολος, της κάνει έκπληξη στο γραφείο, σε μια προσπάθεια να ανακτήσουν τον χαμένο χρόνο. Η Αλίκη, πάλι, επιστρέφει με τη μνήμη της στην έπαυλη των παιδικών της χρόνων και θυμάται την τραγική στιγμή ανάμεσα σε εκείνη, τη σκληρή μητέρα της και την αυταρχική γιαγιά της, που της καθόρισε τη ζωή.

Ποια είναι η Μαρία Ναυπλιώτου η πρωταγωνίστρια της σειράς του ΣΚΑΙ

Το 1993 πρωταγωνίστησε στην ταινία μικρού μήκους της Μαρίας Ντούζα Από δω και πέρα κι αυτό αποτέλεσε την αφορμή για να στραφεί στην υποκριτική τέχνη. Από το 1996 μέχρι και το 1998 φοίτησε στη δραματική σχολή του Γιώργου Κιμούλη στο Σύγχρονο Θέατρο Αθήνας. Το 1996 εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην τηλεόραση συμμετέχοντας στην τηλεταινία του Αλέξανδρου Παπαηλιού Η Νιόβη χόρευε τη ζωή της.

Την περίοδο 1998-1999 πρωταγωνίστησε στην τηλεοπτική σειρά Η αίθουσα του θρόνου που βασιζόταν στο ομώνυμο βιβλίο του Τ. Αθανασιάδη. Toν χειμώνα του ίδιου έτους πρωτοεμφανίστηκε στο θέατρο στον ρόλο της Κάθρην Χόλλυ στην παράσταση του έργου Ξαφνικά πέρσι το καλοκαίρι του Τένεσι Ουίλιαμς που σκηνοθέτησε για τη Νέα Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου ο Κοραής Δαμάτης. Το καλοκαίρι του 1999 εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε παράσταση αρχαίου δράματος ερμηνεύοντας την Αντιγόνη στις Φοίνισσες του Ευριπίδη που παρουσίασε στην Επίδαυρο και σε άλλα αρχαία θέατρα το Κ.Θ.Β.Ε. σε σκηνοθεσία του Νίκου Χουρμουζιάδη.

Από τότε συμμετέχει σε παραστάσεις που παρουσιάζονται στις δύο κρατικές σκηνές, το Εθνικό Θέατρο και το Κ.Θ.Β.Ε. στο Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών καθώς και σε ιδιωτικά θέατρα, όπως το θέατρο Ακροπόλ, το θέατρο Κάππα και το θέατρο Βρετάνια, ερμηνεύοντας σημαντικούς ρόλους του ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου σε σκηνοθεσίες των: Σ. Λιβαθινού - με τον οποίο συνεργάστηκε επί σειρά ετών στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού, αλλά και εκτός αυτής - Κ. Ρήγου, Μ. Μαρμαρινού, Γ. Κακλέα, Γ. Μιχαηλίδη, Ν. Κοντούρη, Σ. Ουνκόφσκι, Ν. Μιλιβόγεβιτς, Γ. Κόκκου, Ε. Γαβριηλίδη, Κ. Δαμάτη, Ε. Στούμπε, Θ. Γλυνάτση, Λ. Λαγκάρντ, Π. Ζούλια, Β. Νικολαΐδη, Ο. Παπασπηλιόπουλο, Μ.Κάλμπαρη, Λ. Κονιόρδου, Σ. Σπυράτου, Γ. Κοντραφούρη και Ν. Χουρμουζιάδη. Το 2010 συνεργάστηκε με τον Goran Bregović στην παρουσίαση του έργου Ημερολόγια μιας Θλιμμένης βασίλισσας στο Ηρώδειο και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Την περίοδο 2012-2013 πρωταγωνίστησε στην Οδύσσεια του Ρόμπερτ Ουίλσον (Robert Wilson) που βασιζόταν στο έπος του Ομήρου, μια συμπαραγωγή του Εθνικού Θεάτρου και του Piccolo Teatro di Milano που παρουσιάστηκε στην Ελλάδα και την Ιταλία.

Από το φθινόπωρο του 2012 συμμετέχει ως "frontwoman" στο ροκ συγκρότημα Tricky Pony.