H σκηνή στο αποψινό 17/11 επεισόδιο του Maestro που θα κάνει τους τηλεθεατές να καταρρεύσουν

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
H σκηνή στο αποψινό 17/11 επεισόδιο του Maestro που θα κάνει τους τηλεθεατές να καταρρεύσουν

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις της σειράς του MEGA, Maestro. Το αποψινό 17/11 επεισόδιο επιστρέφει και πρόκειται να είναι συγκλονιστικό και σίγουρα για ακόμη μια φορά θα σκίσει σε νούμερα τηλεθέασης (δείτε εδώ πως τα πηγαίνει).

Οι σημερινές 17/11 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Maestro

O Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ' έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει..

Ποιο είναι το επόμενο βήμα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά το Maestro

O Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από αυτή τη δημιουργία, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη και μίλησε για το σίριαλ, αλλά και για την καριέρα του γενικότερα.

Ο ηθοποιός, μάλιστα, αναφέρθηκε στην σκηνή του ξυλοδαρμού της Μαρίας Καβογιάννη και του τηλεοπτικού της γιου, τονίζοντας πως πρόκειται για ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που έχει κάνει καλλιτεχνικά σε σκηνοθετικό επίπεδο, ενώ αποκάλυψε και πιο είναι το επόμενο βήμα μετά από τη σειρά.

«Όταν ξεκίνησα να γράφω το Maestro ήθελα να καταπιαστώ με γεγονότα πιο σκληρά. Έπρεπε να δείξω έστω και για λίγο τις σκηνές ωμά. Μου ήταν πολύ δύσκολο το δεύτερο επεισόδιο, δεν είχα ξαναγυρίσει κάτι τόσο βίαιο. Την ώρα που τελειώσαμε το γύρισμα του 2ου επεισοδίου, υπήρχε απόλυτη ησυχία και ακούγεται να λέει κάποιος “εμάς Παπακαλιάτη μας είπαν να γυρίσουμε, όχι Οικονομίδη”», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Από μικρός θυμάμαι να γράφω ιστορίες και να παίζω όλους τους ρόλους. Μικρός έλεγα ψέματα άνευ λόγου. Δεν ένιωθα διαφορετικός, αν και από τα 15 μου είχα τελείως διαφορετική καθημερινότητα από τα υπόλοιπα παιδιά. Είχα γράψει το πρώτο μου σίριαλ “Η ζωή μας μια βόλτα” με πολλές διαφορετικές εκδοχές μέχρι να βρω το θάρρος να χτυπήσω τις πόρτες των καναλιών.

Οι Δέκα Μικροί Μήτσοι ήταν ένα διαβατήριο για μένα ώστε να κάνω πράγματα που ήθελα. Η επιμονή και η εμμονή που είχα με τη δουλειά μου σίγουρα βοήθησε. Το πρώτο επεισόδιο που συμμετείχα τηλεοπτικά ήταν στους “Απαράδεκτους” και το είδα με δύο κολλητούς μου…πήγαινα σχολείο ακόμα και από την αγωνία μου είχα γράψει όλα τα λόγια μου σε σκονάκι και αυτό φαίνεται και σε μία σκηνή».

«Το Αν ήταν η πιο προσωπική μου δουλειά και βγήκε εύκολα. Ουσιαστικά ήταν όλες οι αγωνίες ενός άντρα μεταξύ 35 και 40 ετών. Δεν με απασχολούν τα νούμερα αλλά με αφορά τι θα πει ο κόσμος. Δεν θέλω καθόλου την καψούρα που είσαι στα πατώματα. Το “Από ‘δω και πέρα” είναι η ταινία που θέλω να κάνω μετά το Maestro. O πρωταγωνιστής θα είναι ένα παιδάκι 7 χρονών», κατέληξε.