Παράδεισος των κυριών: «Η κοπέλα είναι μπλεγμένη! Είναι...» - Ο Χρηστίδης αποκαλύπτει στον Ντίνο την πλαστή ταυτότητα της Μιράντας!

Οι 21-24/11 εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Παράδεισος των κυριών: «Η κοπέλα είναι μπλεγμένη! Είναι...» - Ο Χρηστίδης αποκαλύπτει στον Ντίνο την πλαστή ταυτότητα της Μιράντας!

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις για την τηλεοπτική σειρά του ALPHA, Ο παράδεισος των κυριών (δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση).

Τι θα δούμε σήμερα στον «Παράδεισο των κυριών»

Επεισόδιο 36

Ο Θανάσης έχει βάλει στο στόχαστρο τη Μιράντα και ο κίνδυνος για εκείνη γίνεται ολοένα και μεγαλύτερος. Την περιμένει έξω από το σπίτι της και την απειλεί ότι θα πληρώσει πολύ ακριβά για ό,τι του έκανε και ορκίζεται να την καταστρέψει.

Η συνάντηση του Αγη με τη Γεωργία και τον Μάρκο παίρνει απρόοπτη τροπή καθώς ο Μάρκος δεν αφήνει περιθώρια στον Αγη να κάνει ό,τι θέλει: «Πρόσεχε πολύ με την κόρη μου γιατί θα με βρεις απέναντί σου. Δεν πρόκειται να σου επιτρέψω να την πληγώσεις», του επισημαίνει. Την ίδια στιγμή εμφανίζεται ξαφνικά η Ντέπυ Βλαστού, η γυναίκα του Αριστείδη, που όπως φαίνεται είναι ένα πρόσωπο που μπορεί να βοηθήσει την έρευνα της δολοφονίας του Αριστείδη. Στο μεταξύ ο Χρηστίδης έχει βάλει εμπρός το σχέδιο εξόντωσης της Μιράντας και το πρώτο που κάνει είναι να ενημερώσει τον Ντίνο: «Η κοπέλα είναι μπλεγμένη στα σκατά από παλιά.

Το ποιόν της είναι ανήθικο, γι’ αυτό και κυκλοφορεί με πλαστή ταυτότητα. Δεν τη λένε Μιράντα. Το πραγματικό της όνομα είναι Μαρία και έχει κάνει στο αναμορφωτήριο και σε άλλα πολλά», του λέει με νόημα. Ο Ντίνος στην αρχή σοκάρεται αλλά δεν δείχνει να μη στηρίζει τη Μιράντα. Ενώ κάνει μπροστά στον Θανάση ότι είναι έξαλλος, μέσα του ξέρει ότι η Μιράντα χρειάζεται τη βοήθειά του.

Η Ολγα ακούει παράξενους θορύβους από το δωμάτιο της Φρόσως και βρίσκεται μπροστά σε μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη που θα τη σοκάρει πολύ… καθώς βλέπει τον άντρα της με την οικιακή της βοηθό τη Φρόσω σε ερωτικές περιπτύξεις: «Αποστόλη, τι γίνεται εδώ;», προλαβαίνει να πει και φεύγει έξαλλη.

Οι εξελίξεις στο Επεισόδιο 37 της Τρίτης 22/11

Την ίδια στιγμή ο Ντίνος δεν προλαβαίνει να προειδοποιήσει τη Μιράντα για την καταγγελία εναντίον της και εκείνη έρχεται αντιμέτωπη με τις συνέπειες του νόμου, αφού εμφανίζεται η αστυνομία και τη συλλαμβάνει. Η Ντέπυ, κυριαρχημένη από φόβο μετά από τις απειλές του Χρηστίδη που τις λέει ότι θα τη σκοτώσει αν μιλήσει, κάνει κινήσεις απελπισίας και αποφασίζει αυτή τη φορά να εξαφανιστεί μια και καλή. Στο μεταξύ ο Αγης, πληγωμένος από την προδοσία του πατέρα του και της θείας του, οδηγείται σε μονοπάτια που βλάπτουν και αυτόν αλλά κυρίως τους γύρω του, αφού γυρίζει από το πρωί μέχρι το βράδυ με διαφορετικές κοπέλες.

Την ίδια ώρα ο Αποστόλης στριμώχνεται άσχημα από την Αλγα, που τον έχει δει στο δωμάτιο της Φρόσως: «Δεν ντρέπεσαι καθόλου; Μέσα στο ίδιο μας το σπίτι; Φύγε από μπροστά μου να μη σε βλέπω, σε σιχαίνομαι!», του φωνάζει... Ο Αποστόλης προσπαθεί να της πει: «Ολγα, δεν κατάλαβες καλά. Εγινε παρεξήγηση. Εγώ με την υπηρέτριά μας αν είναι δυνατόν! Σε παρακαλώ πίστεψέ με, δεν τρέχει τίποτα», ισχυρίζεται, αλλά δεν τα καταφέρνει να την πείσει και αυτό είναι η αρχή τους τέλους για τον γάμο τους.