Έρωτας φυγάς (21/11): Σοκ! Επιχειρεί να σκοτώσει τον Μάρκο ο...

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έρωτας φυγάς (21/11): Σοκ! Επιχειρεί να σκοτώσει τον Μάρκο ο...

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο αποψινό 21/11 επεισόδιο του Έρωτα Φυγά (δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις αυτής της εβδομάδας).

Τι θα δούμε απόψε στον Έρωτα Φυγά

Επεισόδιο 45

Η Μαργέτα θέλει να πάει τη Γεωργία στον γυναικολόγο για να δουν πώς προχωράει η εγκυμοσύνη, ενώ αυτή ψάχνει τρόπους για να το αποφύγει. Την ίδια στιγμή ο Μάρκος είναι μελαγχολικός καθώς ξημερώνει η μέρα που έχει τα γενέθλιά της η Αλεξάνδρα. Ο Ιάσονας, πάλι, αποφασίζει να της κάνει ένα πολύ μεγάλο δώρο.

Αυτό θα προκαλέσει ζήλια στους άλλους καθώς κι έντονο προβληματισμό στη Μαργέτα που δείχνει να μην έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στη νύφη της. Στο μεταξύ ο Μιχάλης πληροφορείται από έναν συνάδελφό του πως ο Στρατής ήρθε στο νοσοκομείο και προσπάθησε να σκοτώσει τον Μάρκο. Αυτός, σίγουρος πως πρόκειται για εντολή που του έδωσε ο Ιάσονας, αποφασίζει να τον βρει και να τον αντιμετωπίσει.

Τι θα δούμε αύριο 22/11

Επεισόδιο 46

Ο Στρατής και η Γεωργία μαζεύουν τα πράγματά τους για να φύγουν από το αρχοντικό. Την ίδια ώρα δημοσιεύονται στην εφημερίδα τα νέα για τη δολοφονία του Μήτσου, ενώ η Ελπίδα προσπαθεί να πλησιάσει την Αλεξάνδρα. Ο Μάρκος με τη σειρά του στέλνει λουλούδια στον Ιάσονα για να τον συγχαρεί για την εκλογή του και αυτό τον κάνει έξαλλο. «Με κοροϊδεύει μπροστά μου. Με εμπαίζει», λέει φωνάζοντας. Ο Στρατής στο μεταξύ κάνει δώρα στη Γεωργία, για να την παρηγορήσει. «Δεν πειράζει που δεν έχουμε δικά μας παιδιά. Εμείς έχουμε ο ένας τον άλλον. Δεν χρειαζόμαστε τίποτε άλλο», τη διαβεβαιώνει και της προτείνει να ανοίξουν ένα δικό τους ταβερνάκι στην πόλη. Τα λεφτά τους όμως κάνουν φτερά… Ολοι νομίζουν πως Μήτσος είναι νεκρός...