Θρίλερ στον Σασμό - Μαθιός και Αστέρης σκοτώνουν τον Σταύρο

Το δημοσίευμα που κυκλοφόρησε όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θρίλερ στον Σασμό - Μαθιός και Αστέρης σκοτώνουν τον Σταύρο

Μπορεί εμείς ήδη να σας έχουμε αποκαλύψει ποιος θα σκοτώσει τον Σταύρο στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Σασμός, όμως τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί ένα δημοσίευμα που έχει προκαλέσει μεγάλο σούσουρο.

Όπως θα παρακολουθήσουμε μέσα στο επόμενο διάστημα, ο Σταύρος θα αφήσει την τελευταία του πνοή μετά το χωρισμό του από την Αργυρώ εξαιτίας του Αστέρη που μπήκε ανάμεσα τους. Μάλιστα, θα διεκδικήσει και το παιδί (το οποίο δεν είναι δικό του) ωστόσο δεν θα τα καταφέρει να το πάρει.

Νεκρός ο Σταύρος από τα χέρια Μαθιού και Αστέρη στον Σασμό;

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Χάι, ο Σταύρος θα έρθει αντιμέτωπος με τον Αστέρη και τον Μαθιό στα επόμενα επεισόδια.

«Αν δεν αφήσεις ήσυχο τον αδερφό μου θα πάθεις μεγάλο κακό», του λέει ο Μαθιός με τα μάτια του να πετούν σπίθες - γράφει το δημοσίευμα του Χάι. Ο Σταύρος όμως δείχνει να μην ακούει το παραμικρό και μια ημέρα θα έχει μια άγρια συμπλοκή με τον Αστέρη και τον Μαθιό. Κατά τη διάρκεια του καβγά τους, ο Σταύρος τραυματίζεται θανάσιμα και αφήνει την τελευταία του πνοή.

Το εν λόγω δημοσίευμα δεν έχει όμως επιβεβαιωθεί! To σίγουρο πάντως είναι πως ο Σταύρος θα πεθάνει...

Σασμός Σταύρος

Τέλος από τον ALPHA ο Σασμός

Πρώτη επιλογή των τηλεθεατών είναι και αυτή τη τηλεοπτική σεζόν η σειρά του ALPHA, μιας και καθημερινά κερδίζει την πρωτιά στα νούμερα τηλεθέασης (δείτε εδώ πως τα πάει).

Νέα πρόσωπα έχουν εισβάλλει, νέες ιστορίες ξετυλίγονται και οι αποκαλύψεις δεν έχουν τελειωμό, αφήνοντας πάντα το κοινό με το στόμα ανοιχτό (δείτε εδώ τις εξελίξεις της επόμενης εβδομάδας). Δεν είναι τυχαίο, μάλιστα, που σε κάθε επεισόδιο ο Σασμός είναι νούμερο ένα τρεντ στο Twitter (δείτε εδώ μερικά από τα σχόλια τους).

Ωστόσο, έγινε γνωστή μια είδηση που σίγουρα θα απογοητεύσει τους πάντες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της REAL, τον Ιούνιο μάλλον η σειρά θα ρίξει οριστικά αυλαία. Ήδη η φετινή σεζόν αποτελεί μια δημιουργική επέκταση της ιστορίας που απορρέει από το ομώνυμο μυθιστόρημα και έτσι εκτιμάται ότι δεν σηκώνει άλλη ανάπτυξη της ιστορίας.

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ο ALPHA έχει ήδη ξεκινήσει να ψάχνεται για την "μετα- Σασμό" εποχή και δέχεται προτάσεις για νέες σειρές. Το επικρατέστερο σενάριο που εξετάζεται για την ώρα κάνει λόγο για φινάλε του Σασμού, ωστόσο δεν μπορεί να αποκλειστεί τυχόν ανατροπή.

Δεν πάει για 3η σεζόν ο Σασμός