Παράδεισος των κυριών 24/11: Η Ματούλα θα πάρει μια απόφαση για το δικαστήριο του Θανάση

Οι τελευταίες εξελίξεις της σειράς του Alpha

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(alpha.gr)
(alpha.gr)

Με την απόφαση την Ντεπυς να φύγει από την χώρα (δείτε εδώ τον λόγο) και το Χριστουγεννιάτικο στόλισμα του μαγαζιού (δείτε εδώ το αποκλειστικό φωτορεπορτάζ του Youweekly.gr ) η σειρά του alpha, «Παράδεισος των Κύριων» έρχεται με το τελευταίο για αυτή την εβδομάδα επεισόδιο που θα ταράξει ολους τους πρωταγωνιστές, αλλά κυρίως την Αμαλία.

Οι εξελίξεις 24/11 για τον «Παράδεισο των Κύριων»

Επεισόδιο 40

Η συνάντηση του Άγη με της Πιπίτσας έχει απρόοπτη εξέλιξη που θα επιρεάσει πολύ τη Γεωργία και θα ταράξει τα νερά της οικογένειας του Μάρκου. Ο Ντίνος και η Αμαλία πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, ενώ η Μιράντα δίνει απάντηση στο δίλλημα που την απασχολούσε σχετικά με το αν πρέπει να ζητήσει απ' τους γονείς της να καταθέσουν εναντίον του Θανάση.

Ένα συνταρακτικό νέο έρχεται να αναπτρέψει την ζωή της Αμαλίας(δείτε εδώ το νέο) και όχι μόνο, την ώρα που η Ματούλα λαμβάνει μια σημαντική απόφαση που θα φέρει αλλαγές στο δικαστικό ζήτημα του Θανάση.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας 28/11

Ένα αναπάντεχο νέο έρχεται και σαν αστραπή και η Αμαλία τρομοκρατείται, κάτι βέβαια που ταράζει την σχέση τους… Ο Ντίνος νιώθει ανίκανος να το διαχειριστεί…

Η Ματούλα γίνεται για ακόμη μια φορά υποχείριο του Θανάση, φοβούμενη μην πραγματοποιήσει τις απειλές του. Η Μιράντα στην προσπάθεια της να βρει μάρτυρες υπεράσπισης, για την επικείμενη δίκη φτάνει στο πατρικό της. Η στήριξη της μητέρας είναι δεδομένη, θα καταφέρει όμως να πείσει και τον πατέρα της, ή εκείνος θα της δείξει για άλλη φορά το σκληρό του πρόσωπο;