Μαύρο Ρόδο (27/11): Ο Θέμης βρίσκει κάτι στο ξενοδοχείο του Βίκου που προκαλεί ερωτηματικά

Οι σημερινές εξελίξεις στην σειρά του Mega

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Μαύρο Ρόδο (27/11): Ο Θέμης βρίσκει κάτι στο ξενοδοχείο του Βίκου που προκαλεί ερωτηματικά

Κυριακή σήμερα 27/11 και έρχεται στο κανάλι του Mega για άλλη μια φορά ένα νέο κα ανατρεπτικό επεισόδιο από την σειρά του Μαύρου Ρόδου. Τις τελευταίες μέρες το μεγαλύτερο σοκ έχει προκαλέσει η ερμηνεία της Κατερίνας Διδασκάλου, που ανατρίχιασε όλους τους τηλεθεατές και την αποθέωσαν στο twitter( δείτε εδώ τα σχόλια).

Στο προηγούμενο επεισόδιο, η Αγγελική αποφασίζει να ακολουθήσει την Αλεξία στην Γερακιανή, ενώ στο μαγαζί του Θέμη έχουν μαζευτεί τα κανάλια για να μεταδώσουν την είδηση της έκρηξης. Η Πολυξένη μαθαίνει περισσότερα για τον κρυφό λογαριασμό του Λευτέρη και ο Σταυρίνος δίνει ιδέες στον Πέτρο για το πώς θα μπει κρυφά στο μοναστήρι.

Αναλυτικά οι εξελίξεις 27/11 για την σειρά του «Μαύρου Ρόδου»

Επεισόδιο 28

Ο Θέμης έχει μείνει στην Πάτρα μόνος του, ενώ στη Γερακιανή η οικογένειά του ζει τις δικές της περιπέτειες. Ο Σαράντος μαθαίνει άσχημα πράγματα για τον πατέρα του, ο Γιώργος καταλαβαίνει πως ο έρωτας Σταυρίνου και Γιάννας αναζωπυρώθηκε, ενώ η τελευταία κινδυνεύει από τον Βίκο που τη βρίσκει. Η Ολγα δεν διστάζει να αποκαλύψει στην Ελισάβετ πως ο Πέτρος την είχε βάλει στοίχημα με τους φίλους του. Η κοπέλα προσπαθεί να κρύψει την ταραχή της, καθώς ήδη μέσα της νιώθει πράγματα για εκείνον τα οποία προσπαθεί να θάψει βαθιά μέσα της. «Γιατί νιώθω έτσι; Δεν είναι σωστό», μονολογεί η Ελισάβετ όταν επιστρέφει στο κελί της και προσεύχεται για να σωθεί από τον «πονηρό».

Για το στοίχημα του Πέτρου με τους φίλους του μαθαίνει και η Αλεξία μέσω της Ολγας και φυσικά επιτίθεται στον αδελφό της: «Καλά, δεν ντρέπεσαι με αυτά που κάνεις; Εβαλες στοίχημα για να ρίξεις την Ελισάβετ; Σε λυπάμαι, αλήθεια! Δεν ξέρω πια τι να σκεφτώ γι’ αυτή την οικογένεια! Οι γονείς μας χωρίζουν, ο πατέρας μας ασχολείται με παρανομίες, η μαμά τον απατάει κι εσύ βάζεις στοίχημα να ρίξεις στο κρεβάτι σου μια καλόγρια. Σας σιχάθηκε η ψυχή μου, αλήθεια», λέει στον αδελφό της.

Εκείνος δεν ξέρει τι να πει και κυρίως σοκάρεται και με την απιστία της μητέρας του: «Συγγνώμη, η μαμά έχει γκόμενο; Πώς σου ήρθε τώρα αυτό; Ποιος σου το είπε;», τη ρωτάει, αλλά εκείνη φεύγει χωρίς να του δώσει κάποια απάντηση. Ο Πέτρος αντιδρά με την τροπή που πήραν τα πράγματα και αυτό τον φέρνει σε σχεδόν οριστική ρήξη με τον Φραγκίσκο που άνοιξε το στόμα του και αποκάλυψε το μυστικό τους: «Δεν καταλαβαίνω πώς σου ήρθε να πεις στην Ολγα για την Ελισάβετ! Τι σκατά είχες στο κεφάλι σου, ρε; Τι νόμιζες, ρε, ότι έτσι θα με απομακρύνεις από την Ελισάβετ για το γραφείο στην Αγγλία;».

Τι θα δούμε την Δευτέρα 28/11

Επεισόδιο 29

Ο Μπόγρης πιάνει στα πράσα Σταυρίνο και Γιάννα. Ο Σταυρίνος με τη Γιάννα συνεχίζουν να συναντιούνται κρυφά στον παλιό αχυρώνα, εκεί όπου ζούσαν παράνομα τον έρωτά τους στο παρελθόν. Οι συζητήσεις τους κρατάνε με τις ώρες, ενώ δεν λείπουν οι αγκαλιές και τα φιλιά! «Εύχομαι να έρθει επιτέλους η μέρα που θα μπορέσουμε να φύγουμε μαζί από εδώ και να αναπληρώσουμε τον χρόνο που χάσαμε», του λέει η Γιάννα και εκείνος μη μπορώντας άλλο να αντισταθεί, τη φιλάει. Κάπως έτσι κάνουν ξανά έρωτα, σαν να μη πέρασε μια μέρα από τότε που αναγκάστηκαν να χωρίσουν!

Και οι δύο είναι προβληματισμένοι για το πού θα οδηγήσει όλο αυτό. «Φοβάμαι, Σταυρίνο! Δεν θα μπορέσουμε ποτέ να είμαστε ευτυχισμένοι. Πάντα κάτι θα μας χωρίζει», λέει. «Μη τα σκέφτεσαι αυτά τώρα! Ισως μια μέρα καταφέρουμε να βρούμε τη λύση», της απαντάει ο Σταυρίνος και εκείνη κουρνιάζει στην αγκαλιά του. Το ξημέρωμα τους βρίσκει μαζί αγκαλιασμένους, όπως και ο Μπόγρης που έψαχνε τον αδελφό του παντού. Το ένστικτό του τον οδηγεί στον παλιό αχυρώνα και η εικόνα να κοιμούνται αγκαλιά του προκαλεί ζήλια και θυμό, αλλά δεν λέει τίποτα.

Στη συνέχεια όταν ο Σταυρίνος επιστρέφει στο σπίτι, ο Γιώργος απαιτεί από τον αδελφό του εξηγήσεις για τη χθεσινή νύχτα. «Πού ήσουν όλη νύχτα; Εδώ τι είναι; Ξενοδοχείο να φεύγεις, να γυρίζεις ό,τι ώρα θέλεις και σαν να μην έφτανε αυτό να μην ενημερώνεις ότι θα αργήσεις; Δεν σκέφτηκες ότι μπορεί να έχω τρελαθεί από την αγωνία μου;», του φωνάζει και ο Σταυρίνος του ζητάει συγγνώμη και βρίσκει δικαιολογίες για να καλύψει τον εαυτό του και φεύγει. «Νομίζεις ότι μπορείς να με κοροϊδεύεις», μονολογεί ο Γιώργος.