Η Γη της Ελιάς (28/11): Παντρεύεται μετά από πολλά βάσανα - Εικόνες από την εκκλησία

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Γη της Ελιάς (28/11): Παντρεύεται μετά από πολλά βάσανα - Εικόνες από την εκκλησία

Απόψε 28/11 το επεισόδιο της σειράς Γη της Ελιάς θα φέρει μεγάλες αποκαλύψεις. Αρχικά, θα δούμε τον Λυκούργο να παραδίδει στον γαμπρό που περιμένει στην εκκλησία την κόρη του, ενώ στην συνέχεια ο Αλέξης θα προσπαθεί να δραπετεύσει από την "φυλακή" της Μυρτάλη.

Από την άλλη, η οικογένεια Βρεττάκων περνάει δύσκολα λόγω του Σωκράτη που κάνει τα πάντα για να πάρει την κόρη του πίσω. Όσον αφορά τον Στάθη κινδυνεύει με τα όσα κάνει και θα καταλήξει στο νοσοκομείο, τι θα συμβεί όμως με την Βασιλική (δείτε το τέλος της).

Οι σημερινές 28/11 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς

Ο Λυκούργος σε πελάγη ευτυχίας με τον γάμο της Ισμήνης Η ημέρα του γάμου του Κωνσταντίνου και της Ισμήνης έφτασε. Ολοι προετοιμάζονται και ο Λυκούργος νιώθει μεγάλη συγκίνηση που θα συνοδέψει την κόρη του στην εκκλησία και θα την παραδώσει στον γαμπρό. Στην κυριολεξία λάμπει από χαρά, ενώ παρόντες στον γάμο αλλά και τη βάφτιση που θα ακολουθήσει, είναι όλοι εκτός από τον Ισίδωρο. Ο Ισίδωρος αρνείται να παρευρεθεί λόγω του Κωνσταντίνου, ενώ παράλληλα είναι πιεσμένος με το θέμα της Αγγελικής: «Πηγαίνετε εσείς και βρείτε μια δικαιολογία για μένα στον Λυκούργο. Δεν έχω διάθεση μετά από την αγωγή που πήγε κι έκανε αυτός. Πρέπει να σκεφτώ τι μπορούμε να κάνουμε», τους λέει.

Στο μεταξύ ο Σωκράτης πιέζεται περισσότερο από την Αντιγόνη που του λέει: «Δεν μπορείς να αναστατώνεις έτσι τη ζωή τους και κυρίως του παιδιού. Πρέπει να πάρεις κάποιες αποφάσεις και να είναι προς όφελος της Αγγελικής», του επισημαίνει και ο Σωκράτης συμφωνεί να πάρει εκείνες τις αποφάσεις που αναμένεται να αλλάξουν τη ζωή του μικρού κοριτσιού.

Πάει τρίτη σεζόν η σειρά;

Ο Κούλλης Νικολάου μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα και αναφέρθηκε στο μέλλον της Γης της Ελιάς

Μεταξύ άλλων, ο παραγωγός και ο ηθοποιός που υποδύεται τον Δημοσθένη, ρωτήθηκε για το μέλλον της σειράς και αν θα δούμε στις οθόνες μας τρίτο κύκλο.

«Εννοείται ότι θα πάει και τρίτο και τέταρτο και πέμπτο χρόνο αν χρειαστεί. Αυτός που το κρατάει αυτό το τιμόνι είναι ο κόσμος», είπε χαρακτηριστικά ο Κούλλης Νικολάου, ωστόσο, δεν ανέφερε πως σήμερα η ώρα προβολής της σειράς αλλάζει - δείτε εδώ.