Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Tρία Μίλια (28/11): «Τα πράγματα δεν είναι καλά...» - Σε ''αναβρασμό'' για φόνο στη Δρακόνησο

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Tρία Μίλια (28/11): «Τα πράγματα δεν είναι καλά...» - Σε ''αναβρασμό'' για φόνο στη Δρακόνησο
Σειρές 28.11.2022 08:44
Από Ελένη Μήτση

Με νέο και αρκετά συγκλονιστικό επεισόδιο επιστρέφει τη Δευτέρα 28/11 επιστρέφει η εβδομαδιαία σειρά του Star ''Τρία μίλια'' με τα πράγματα στο νησί να είναι έντονα και κυρίως για τον Πέτρο, ο οποίος αρχίζει και τα βρίσκει σκούρα με τον...

Όλα όσα θα δούμε τη Δευτέρα 28/11 στα Τρία Μίλια

Ο Χρόνης είναι πολύ στενοχωρημένος, από τον τρόπο που του μίλησε η Βασιλική. Η Κάτια αποκαλύπτει στον Γεράσιμο, στον Μιχάλη και στη Φωτεινή ότι ο λόγος που έπαθε την κρίση είναι επειδή έπινε κρυφά. Ο Μιχάλης γίνεται έξαλλος και την επιπλήττει έντονα! Τότε, η Κάτια καταρρέει και μεταφέρεται εσπευσμένα στην κλινική. Η ήδη κλονισμένη υγεία της εντείνει την ανησυχία όλων. Η Μάνια συναντάει τη Λίζα και οι δυο τους κουβεντιάζουν και λύνουν την παρεξήγηση, μεταξύ τους.

Το ραντεβού της Βασιλικής και του Ιωάννη εξελίσσεται με τρόπο εντελώς διαφορετικό από αυτόν που εκείνη περίμενε. Ο Πέτρος εξακολουθεί να είναι θυμωμένος με τον Νικόλα και να μην του μιλάει, αλλά ένα τηλεφώνημα από τον καπετάνιο αλλάζει τα πράγματα. Στο σπίτι του δημάρχου, ο Τίμος, η Δέσποινα και ο Ευθύμης προσπαθούν να αντιγράψουν τις πληροφορίες από το κινητό του Σταύρου, αλλά δέχονται μια αναπάντεχη διακοπή..

Οι εξελίξεις της Τρίτης 29/11

Ο Τίμος επινοεί μια ιστορία, για να δικαιολογήσει αυτά που είδε η Κλειώ. Εκείνη δεν πείθεται και ζητάει από τον Πέτρο να ερευνήσουν την υπόθεση οι δυο τους. Ο Νικόλας εξηγεί στον Γεράσιμο πως, εξαιτίας του, αναστατώθηκε η Κάτια και εκείνος τού απαντάει σε αυστηρό τόνο. Η Βασιλική λέει στον Χάρη πως η σχέση της με τον Ιωάννη προχωράει, Εκείνος εκνευρίζεται και τα δύο αδέρφια τσακώνονται. Η Λίζα έχει μια καταπληκτική ιδέα που βοηθάει την Ελένη να ολοκληρώσει την εργασία της για την υποτροφία στη σχολή μόδας.

Ο Τίμος και η Δέσποινα ανακαλύπτουν μια σημαντική πληροφορία στο κινητό του Σταύρου και ενημερώνουν τον Μάρκο. Εκείνος, όμως, τούς ζητάει κάτι περισσότερο. Ο Στέφανος επισκέπτεται τη Μάνια στο οινοποιείο, μαζί με τον Μιχάλη. Ο Σταύρος φεύγει επιτέλους από το σπίτι του Τίμου και εκείνος πανηγυρίζει μαζί με την Δέσποινα. Στη συνέχεια, όμως, τον περιμένει μια ακόμη δυσάρεστη έκπληξη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τρία Μίλια (22/11): Ο Νικόλας βγαίνει από την κλινική και μαθαίνει για το καΐκι του και καταρρακώνεται

Τρία Μίλια (23/11): Η Φωτεινή ετοιμάζει στον Μιχάλη ένα ρομαντικό δείπνο

Share